Ale akcja nie musi dziać się poza kamienicą. I nie zmieniam poglądów- nie podobaly mi się greenboxy i dalej mi się nie podobają, ale podsuwam różne propozycje, bo mnie nie obchodzi, czy twórcy osiągną to plenerami, czy akcjami w kamienicy czy jeszcze w jakiś inny sposób- bez różnicy mi to. Najważniejszy cel się nie zmienia, tylko drogi mogą być przeróżne.Mungo Jerry pisze: Jeśli odcinek wymaga akcji poza kamienicą, to nie ograniczajmy tworcow. Powoli pograzasz się w tej petycji. Co chwila zmieniasz poglądy.
Ja o tym doskonale wiem. Tylko, że ten kicz sprzedaje się w gimbazie, nie u mnie i mi się nie podoba. Znam całą masę fanów Yoki i widzę jak są zachwyceni jego wypocinami, dlatego wiem, że będzie ciężko. Mimo to chcę powalczyć, bo ja mam inny gust niż gimbaza.Mungo Jerry pisze:Yoka ogolnie jest madrzejszy niż wam się wydaje. Wie, że kicz dobrze się sprzedaje (patrz rodzinka.pl) więc nie powinno nas zdziwić, że bierze on np. Karolaka do Kiepskich. Takie mamy już czasy. Wszystko się zmienia. Czy to muzyka, czy kinematografia. I to tyle ode mnie w tej sprawie. Ament.
Lepiej zostać przy tezie, dwa razy mogą pojawiać się w odcinkach na serięPabfer pisze:Macie rację, ale ja się nie upieram przy plenerach. Niech cala akcja toczy się w tylko w kamienicy jak w Sezonach 1-6 i nie będzie potrzeba ani plenerów, ani greenboxów.
A dlaczegoż to?Pabfer pisze:Johnny jest na Yokę jeszcze bardziej cięty niż ja
Taaak, 500 odcinków w trzech pomieszczeniach. Co z tego że tak było kręcone pierwsze 6 czy 7 sezonów, jakby nie wprowadzili greenboxów to byś teraz narzekał, że nie mogą wymyślić nic innego, bo 500 odcinków ciągle kamienica i kamienica i rzygam kamienicą. Coś co było fajne przez 200 odcinków, nie koniecznie musi być fajne przez 500 czy 600. Oczywiście to nie musi dotyczyć wszystkich, jednemu by pasowała nawet cała "Moda na sukces" w której nawet nie zmienił się rok akcji, a drugi przełączy kanał i obejrzy coś innego z powodu nudy. Jak mówi przysłowie: Jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodziłPabfer pisze:Ale akcja nie musi dziać się poza kamienicą.
Pisałem o tym na sb, ustalanie w petycji takich ram jest zupełnie bezsensowne. "Greenboxy dwa razy na sezon? Spoko! Od tej pory robimy serie dwuodcinkowe!" - czyli jak ATM by zadowolił widza. Powtórzę się - greenboxy mogą być spoko, jeżeli są dobrze wykonane. Niejednokrotnie oglądając tzw. stare odcinki widziałem, że te greenboxy były ładnie wykonane, tło podstawione komputerowo wyglądało bardzo przyzwoicie. Więc może o to "walczcie" żeby zamiast tandety popracować i coś ładnego wstawić.Fredzio i Edzio pisze:Lepiej zostać przy tezie, dwa razy mogą pojawiać się w odcinkach na serię
A ja rzygam oczodajnym, niedopracowanym tłem. Poza tym ja osobiście bym nie narzekał na brak nowości, jeśli ,,staroci'' byłyby na poziomie. Pewnie, że się nigdy nikomu nie dogodzi, ale jak ja i Johnny piszemy, to w ten sposób, żeby nam dogodzilimonterr07 pisze:Taaak, 500 odcinków w trzech pomieszczeniach. Co z tego że tak było kręcone pierwsze 6 czy 7 sezonów, jakby nie wprowadzili greenboxów to byś teraz narzekał, że nie mogą wymyślić nic innego, bo 500 odcinków ciągle kamienica i kamienica i rzygam kamienicą. Coś co było fajne przez 200 odcinków, nie koniecznie musi być fajne przez 500 czy 600. Oczywiście to nie musi dotyczyć wszystkich, jednemu by pasowała nawet cała "Moda na sukces" w której nawet nie zmienił się rok akcji, a drugi przełączy kanał i obejrzy coś innego z powodu nudy. Jak mówi przysłowie: Jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodziłPabfer pisze:Ale akcja nie musi dziać się poza kamienicą.
Petycja jest już dostępna.Johnny Cage pisze:Petycja poprawiona, czekamy na weryfikację i podam linka.
Nikt nie powiedział, że Polsat nas nie wysłucha.Kiepski Widz pisze:Ale sobie zbierajcie te podpisy, chociaż będzie co napisać w Kiepskich Orderach w grudniu jako wydarzenie roku na forum.
Dostaniemy po tym sezonie wiadomość ile osób podpisało?Johnny Cage pisze:Ja tylko przypominam o weryfikacji podpisu. Po podpisaniu przychodzi na maila weryfikacja, którą TRZEBA potwierdzić by podpis coś znaczył, czyli był w okrągłym nawiasie.
Za to, że popierasz warny dla Pabfera - nie!!!Dostaniemy po tym sezonie wiadomość ile osób podpisało?
Popieram usunięcie warna dla Pabfera, a nie ostrzeżenia które dostałJohnny Cage pisze:Za to, że popierasz warny dla Pabfera - nie!!!