A dawanie za ten odc. 10/10 to jakieś nieporozumienie, no ale co kto lubi

To polecam Czułe słówkaMichał pisze:Beznadzieja, gorszego odcinka chyba nigdy nie widzialem, az nawet 1/10 wydaje mi sie zbyt wysoka ocena
Może trochę debilny, ale wg mnie lepiej wypada niż Krzyżacy - szczegółową ocenę zamieszczę w odpowiednim temacieFerdek K pisze:Rzeczywiście, ten przy tamtym to pikuś
A wywiad z królem złotym Pan pamiętasz? Te jego wypowiedzi i akcent połączony ze stylemFerdek K pisze:Krzyżacy są beznadziejni!!!
Wszystko w temacie.Ferdek K pisze:Chociaż każdy ma inne gusta...
zgadzam się w 100 %Michał pisze:Beznadzieja, gorszego odcinka chyba nigdy nie widzialem, az nawet 1/10 wydaje mi sie zbyt wysoka ocena
Pieprzysz Pan i tyleJohnny Cage pisze:100 razy wolę Krzyżaków niż Erotikon, Bełkot i inne Marzyciele razem wzięci
Zgadza się choć, niewiele im brakuje, aby być na tym samym nędznym pozuimiePaździosznik pisze:Pieprzysz Pan i tyleJohnny Cage pisze:100 razy wolę Krzyżaków niż Erotikon, Bełkot i inne Marzyciele razem wzięci
To by była najgłópsza rzecz jaką zrobili by nasi modzi lub adminJaObiecujeWam pisze:Proponuję dodać ocenę 0 w ''Oceń odcinek''. To nie są żarty z mojej strony. Prosiłbym moderatora czy admina o odpowiedź się w tej sprawie.
A zasadził ktoś kiedyś Panu kopa w dupę?Paździosznik pisze:Pieprzysz Pan i tyleJohnny Cage pisze:100 razy wolę Krzyżaków niż Erotikon, Bełkot i inne Marzyciele razem wzięci
Panie a można wiedzieć co się panu w nim podobało?Johnny Cage pisze:Dla mnie Krzyżacy są ok i zdania nie zmienię![]()
Jak zerowa jak widzę, że to jest średnia arytmentcznaFerdek K pisze:To by było bezsensowne, bo gdyby ktoś ocenił na zero, ocena odcinka byłaby zerowa, mimo, że odcinek był niezły, czy dobry... Jeden wystarczy