A scenki fajne. Pewnie jak Boczek do niego wejdzie to sie coś rozwali. Coś o tym wspominali.

Tam jest scena z domku na drzewie,czyli z 13 sezonu odcinek.waldus pisze:tv na pełny ekran, a może to z tych 2 odcinków scena... może Waldusiowi dadzą inne ubrania (ta...)david123lost pisze:Na ipli pod tytułem "Jesień 2011 w Polsacie" na temat nowych odcinkach wypowiadają się Barbara Mularczyk i Bartosz Żukowski. Jest też kilka trailerów z nowych odcinków.
Kolejnyandrzej17083 pisze:Tam jest scena z domku na drzewie,czyli z 13 sezonu odcinek.
Ja także uważam że to odcinek 13 sezonu ale przełożyli jego emisję. Tylko formalnie należy do 14-ego.david123lost pisze: To nie jest odcinek 13 sezonu
Tak, ja się również zgadzam z zeezeewoo, ale nikt nie powinien twierdzić, że najbliższe odcinki (o domku na drzewie i modelce) nalezą do 13 sezonu, bo tak nie jest.Chodzi oto że zostały zrealizowane dla i podczas 13 serii (: Całkowicie zgadzam się i rozumiem o co chodzi Zeezeewoo
Formalnie jednak nalezą(ale nie zostały zrealizowane dla i podczas 14 seriidavid123lost pisze:ale nikt nie powinien twierdzić, że najbliższe odcinki (o domku na drzewie i modelce) nalezą do 13 sezonu, bo tak nie jest.
Zanim ślub zobaczymy w serialu, prezentujemy Wam zdjęcie panny młodej:
Czyli wychodzi na to, że Mariolka wyjdzie za mąż w którymś z odcinków. Natomiast.."Świat według Kiepskich": Mariolka wychodzi za mąż
To zdanie świadczy o tym, że to serialowa Mariolka, Barbara Mularczyk.Barbara Mularczyk, czyli Mariolka w „Świecie według Kiepskich” we wrześniu wychodzi za mąż.