On się wycofał z aktorstwa z powodu kłopotów zdrowotnych. Nie tylko z Kiepskich. A ten kapelusz i płaszcz to tylko na jeden odcinek, bo jak wiadomo oglądaliśmy ślub Jolasi i Waldka, i nie swojo byłoby go oglądać w dresie Listonosza, gdy wszyscy byli elegancko ubrani.GordVadosska pisze:6. Więcej Edzia !!Nie wiem czy mi się tylko wydaję, ale czy on nie odszedł na emeryturę ?? Zaczął nosić kapelusz i stary płaszcz, a przecież był takim jajcarzem xD
On nie powróciGordVadosska pisze:11. Okił Khamidov
Nie, absolutnie nie. Chyba, że na jeden odcinek. Nie zniósłbym tego, gdyby znów zrobili takie coś jak Tryptyk I, II i III.GordVadosska pisze:12. Niech wprowadzą wątek urodzenia dziecka dla Marrioli
A w czym Ci jej makijaż przeszkadza?13. I niech zmienią jej makijaż
Makijaż kości policzkowych nie zakryje (tu w zasadzie braku tych kości, wiec to nic nie da).GordVadosska pisze: 13. I niech zmienią jej makijaż
Nie nie i raz jeszcze nie!GordVadosska pisze:3. Może trochę więcej Jolaśki z Mariolką
To już raczej tradycja jest, wiec tego raczej nie zmienią. mi to pasuje. I to "ciepłe" przywitanie PaździochaGordVadosska pisze:5. ''Zaraz, kurdę, idę, noc jest przecież'' <=== niech oni zmienią to, jak widzę że znowu Paździoch ma ferdka na flaszkę naciągnąć to już z góry wiem że odcinek będzie do bani
GordVadosska pisze:12. Niech wprowadzą wątek urodzenia dziecka dla Marrioli
A wtedy pewnie każdy odcinek zaczynałby się od pokazanie sceny Ferdka z Waldkiem przy TV jak choćby w pierwszym sezonie.sayid jarrah pisze:Najlepiej żeby Walduś poszedł do adwokata i by nie by się rozstał z pupcią i znowu zamieszkał w mieszkaniu razem z Ferdkiem i Halinką. I by było jak kiedyś i byśmy się pupci pozbyli
Z Malinowską to się zgodzę ale Badurę bardzo lubię.elendil93 pisze:Mniej Badury i Malinowskiej, najlepiej w ogóle out
Ważna jest jakośc a nie iloścGordVadosska pisze:8. Więcej odcinków niż w 13 sezonie
Genialny pomysłwaldus pisze:a jak już tak bardzo spragnieni są full hd, pełnego obrazu, to mogliby zrobić jak w odcinku "Cios w nos" - parę sekund pokazany tv i zbliżenie aż do uzyskania pełnego ekranu. Wtedy chyba wszystkim by już pasowało
DokładnieGordVadosska pisze:Odcinki od sezonu 11 zaczeły się pieprzyć
Ten tekst, od dawna nie jest używany a jak jest, to bardzo rzadkoGordVadosska pisze: Chciałbym powrotu starej dobrej zrzędliwej Halinki, a nie babska dla której jedynym pretekstem jest ''Arrivederci Roma''
Podobno mają być.polska244 pisze:Czy będą nowe odcinki ŚWK ?
Nie wiem czy odc 366 bedzie w 14 czy jeszcze do 13 serii liczony, ale znowu nieciekawie sie zapowiada...Wikipedia pisze:Kłótnie między Waldkiem a Ferdkiem sięgają zenitu. Halinka złości się na Ferdka i mam mu za złe, że cały czas kłóci się z synem. Podczas wspólnego oglądania telewizji, gdy Walduś i Ferdek siedzą wygodnie w fotelach i piją piwo Ferdek wyrzuca syna z pomieszczenia, postanawia w ogóle nie wpuszczać do domu syna i wydziedziczyć go.
http://www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=26192W lipcu rozpoczną się zdjęcia do kolejnej edycji sitcomu ”Świat według Kiepskich”, który Polsat nadaje od 1999 roku.
Nowe odcinki zostaną wyemitowane jesienią. Będzie to 14. sezon ”Świata według Kiepskich”. Sitcom produkuje firma ATM Grupa. Wiosną br. premierowe odcinki przyciągały przed telewizory średnio 2,3 mln osób (w środy o 20, dane Nielsen Audience Measurement). Obecnie Polsat nadaje powtórki ”Świata według Kiepskich”.
http://www.medianews.com.pl/wydarzenia/ ... -atm-grupyLepsze wyniki miał w tym sezonie również „Świat według Kiepskich” (środa, godz. 20 Polsat). Najwyraźniej wpływ na to miał powrót do serialu Waldusia, granego przez Bartosza Żukowskiego. Wiosną 2010 roku premierowe odcinki serialu oglądało średnio 1,8 mln widzów, a tej wiosny 2,3 mln. Poza 25 proc. wzrostem widowni, o 23 proc. wzrósł również udział w grupie 4+ - wynosi 15,4 proc., a także o 16 proc. w grupie komercyjnej - 17,2 proc.. Jesienią będzie można zobaczyć nowe odcinki „Świata według Kiepskich” – w lipcu ruszają zdjęcia.
"Trzy Ananasy" Racja.Huragan95 pisze:Jedynym lepszym z tych wszystkich odcinków z 13 sezonu był odc pt "Trzy Ananasy".Dobry pomysł,ale nie potrzebne te końcowe sceny.Patrick Yoka i zespół myślą , że to jest śmieszne?
A co do zmian to chciałbym
1.W OGÓLE KOZŁOWKI OUT! [on dla mnie w ogóle nie jest śmieszny]
2.Badura musi zostać
3.Ubiór Waldemara musi się zmienić (głównie kozaczki)
4.Żeby pokazali jak tam mieszka Walduś z Jolasią (można liczyć tylko na greenbox , no ale cóż ;/)
5.Więcej boczka , mniej paździocha (a szczególnie tych nocnych alkocholowych scen - to już jest nudne)
6.Co najmniej 20 odc.
7.Zeby pokazali mieszkanie Boczka