Premiera: 21.09.2011
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Patrick Yoka, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

W dziale download masz już na megauploadwaldus pisze:Dodajcie na jakiś normalny serwer.
Nie ma sprawyzeezeewoo pisze:Wielkie dzięki David za wstawienie odcinka!
Maliniak rozwalał swoim tekstem "palcem w d*&ie". Ogólnie zatrudnienie Romana Kłosowskiego było dobrym posunięciem. Natomiast Karwowski to w moim odczuciu zbyt bezbarwna postac jak na ten odcinek. Zobaczysz sama, to oceniszPomme pisze: Czy zatrudnienie znanych twarzy z PRLu ( )do tego oplacilo sie?
Pewnie wynika to z tego, że odcinek nie zmieściłby się w planowanych 22 minutach. Nie rozumiem natomiast dlaczego to akurat w tym momencie zdecydowano się na okrojenie odcinka. Było mnóstwo szans, by skrócić go gdzie indziej.. Idiotyzm i tyle. Ferdek nawet ie dokończył swojej wypowiedzi - "albo i ze 20 kilomentrów autostra.." No ludzie..PontifexMaximus pisze:2. Już drugi odcinek mamy do czynienia z innowacją techniczną. Polega na nałożeniu na siebie dwóch scen - słyszymy końcówke rozmowy poprzedniej sceny mając juz wgląd na tło sceny drugiej.
Nawet nie rozumiem, po co on tam był w tej ekipie. Skoro rola przewidziana na cały odcinek jest odgrywana tylko w jednej scenie, na dodatek aktor mówi tylko jedno słowo, to po co ona tam jest ja sę pytam?PontifexMaximus pisze:Dlaczego rola Boczka ograniczyła się do 'brawo'?
10 minut bez przerwy, toż to skandal, jeśli chodzi o Kiepskich..PontifexMaximus pisze:65% odcinka to greenboxy, do tego słabo wykonane.
W tym odcinku wyjątkowo denerwował. A w towarzystwie Ferdka wyglądał jak gej..PontifexMaximus pisze:Beznadziejny Badura w rózowej koszulce
To wg mnie akurat było śmieszne"Pokaz" Joasi w ostatniej scenie jest nie do komentowania, każdy na pierwszy rzut oka wypracuje sobie o tym opinie.
Nie ma za coedit; David, dzięki za wrzutę
Z tego wynikal, że kompletnie nic Ci nie pasuje.. Bez przesady ludzie...robsonhein pisze:Jak dla mnie odcinek kompletne dno i wodorosty, ani Rzymu ani Krymu, brak jakiegokolwiek ładu i składu (...)
Pisze nowy post bo nie moge edytowac poprzedniego a jeszcze coś chciałem dodać.tezapl pisze:
jedynie był jeden fajny tekst:
Panie Ferdku, łopata mi się złamała.
Ferdek: To oprzyj się Pan o beczki
Patrząc na dzisiejszy odcinek chciałbym powiedzieć to samopaździoch91 pisze:Mam nadzieję, że ta seria ŚWK będzie jednak ostatnią...
Wiesz, moim zdaniem to to jest dramat i to przez duże D:(Johnny Cage pisze:Ja się pytam co to ku.wa ma być? To jest ŚWK czy jakiś inny tandetny serial obyczajowy? A może dramat?