Wtedy byłaby to propagandowa akcja promocyjna nowego sezonu, który nie zapowiada się dobrze.Ferdekstain pisze:Może złożymy propozycję dla ATM-u ?
To niech się martwią, nadal pozostaje grupa pełnoletnich którzy mogli by przyjechać.Wybijcie z głowy ten zlot. Może parę osób by się zebrało. Poza tym
paździoch96 napisał/a:
Połowa, a nawet 3/4 ludzi na forum to jeszcze osoby niepełnoletnie. Wątpię, żeby starzy chcieli ich wieźć na jakiś głupi zjazd, jak mają np. 300 kilosów do Wrocławia.
Tyko koszta tz. czy nie taniej jest wynająć jakąś salę gimnastyczną na noclegownie? (śpiwór każdy chyba ma?) a wszelakie atrakcje zrobić np. na boisku.Lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie zlotu gdzieś w jakimś ośrodku turystyczno-wypoczynkowym, z domkami,
Zły pomysł oj zły pomysł, nie mówię że wszyscy ale u niektórych na jednym czy dwóch piwkach by się nie skończyło a poza tym jak chcesz się napić to idź do baru, zloty fanów są jednak robione w innych celach (chociaż często poza terenem zlotu lecz dość blisko niego są bary do których można spokojne pójść ale na terenie lotu co to to nie)pełnoletni z piwkiem itp.
O ile koszta noclegu połączone są z kosztami wejściówki na zlot a wyżywienie też nie jest zbyt wielkim problemem o tyle główne ale to dojazd.Kogo z was będzie stać na przejazd + nocleg + wyżywienie?
Jednak jestem za stary do tego towarzystwaMarciosss pisze:czy nie taniej jest wynająć jakąś salę gimnastyczną na noclegownie? (śpiwór każdy chyba ma?) a wszelakie atrakcje zrobić np. na boisku.
Chyba na żadnym zlocie nie byłeśMarciosss pisze:Zły pomysł oj zły pomysł, nie mówię że wszyscy ale u niektórych na jednym czy dwóch piwkach by się nie skończyło a poza tym jak chcesz się napić to idź do baru,
Tylko, że ktoś inny napisze "do Krakowa mam za daleko, Wrocek bliżej, wiec wiadoma sprawa jest". Rozumiesz?Marciosss pisze: mi nie bardzo widzi się jechać do Wrocka na drugi koniec Polski, do takiego Krakowa już prędzej bym się dostał.
W jakim sensie?Jednak jestem za stary do tego towarzystwa
Byłem i to nie raz (np. ze dwa razy na Treksferze) i za każdym razem był kategoryczny zakaz spożywania alkoholu na terenie zlotu.Chyba na żadnym zlocie nie byłeś
Liczysz na to, że jak zaprosicie Yokę na zlot w tym roku, to w następnym będzie vakat na stanowisku reżysera ŚWK ?GigiLacrimoso pisze:Z tego co wiem, fani programu "Sonda" zorganizowali za pomocą forum tego programu (na którym nota bene też mam konto) zlot, który odbył się w 2007 w Warszawie i spotkali się z jednym z twórców programu Tomaszem Pyciem. Niestety rok później, krótko przed planowanym kolejnym zjazdem pan Tomasz nagle zmarł...
Pewnie gdzieś tam mieszkasz, co?Bercek pisze:Moze zlot gdzies w województwie pomorskim nwm : Chojnice?
A jak by miało być? Fanga w nos i po zawodachczerwonyy pisze:a jak to by było w życiu realnym ? Np. taki pan zeezowooo z panem Patrickiem Millerem, czy moja osoba z Paździochem96
I właśnie ja sobie tego nie wyobrażam tych bitw i wypowiadania sobie różnych tekstówPaździoch96 pisze:A jak by miało być? Fanga w nos i po zawodach
Przeczytaj sobie cały temat i będziesz miał odpowiedź. Spory procent użytkowników tego forum (bo zapewne na taki zlot byłby spotkaniem osób z tego forum) jest niepełnoletnia, więc dużo osób by odpadło, z braku zgody rodziców/opiekunów niewłaściwe skreślić. Po drugie, tu są osoby z całej Polski, zachód, południe, południowy-wschód, zatem nikomu nie będzie pasować miejsce takiego zlotu. Powiedzmy że Wrocław, to Ci co mają blisko przyjadą, a jak ktoś ma 300 km to podziękuje, bo to są koszta duże - primo po pierwsze transport, primo po drugie trzeba gdzieś spać. Nawet gdyby to było centrum - wspomniane wyżej okolice Łodzi to i znaleźliby się tacy, dla których było by to za daleko. Jakbyś chciał zorganizować taki zlot, nie znalazłbyś nawet 15 osób które na pewno by przyjechało, takie moje zdanieFerdekstain pisze:Panowie i Panie, może naprawdę czas się ogarnąć i zorganizować ten zlot?
Naprawdę nie ma osób chętnych do ogarnięcia tego?