Premiera: 4.05.2011
Reżyseria: Patrick Yoka
Scenariusz: Aleksander Sobiszewski, Patrick Yoka, Katarzyna Sobiszewska
Przeczytaj pełny opis odcinka na Kiepscy.org.pl
(informacja o odcinku, fabuła, zdjęcia z odcinka + najlepsze cytaty bohaterów)

Kiedy był Paździoch jako Chrystus?PontifexMaximus pisze:Pazdzioch jako Chrystus
Wsłuchaj sie dokładnie w słowa, które wypowiada Pazdzioch leżąc przed swoim mieszkaniem...kanalia69 pisze:Kiedy był Paździoch jako Chrystus?PontifexMaximus pisze:Pazdzioch jako Chrystus
O ile sobie przypominam, to pojawił się na chwileczkę.waldemarus pisze:brak boczka
Tak to każdy może gdybać. A co gdyby (..) itp. Nie ma, jest to co jest obecnie. Tylko to.ciekawe czy gdyby babka i borysek żylyi ,edzio był w dobrej formie a w rodzinie był ziomek to czy serial byłby lepszy
Widac że zauważyłeś, moje zniesmaczenie i dyskusję na temat muzykilukin pisze:Szczególnie zwracam ogółem uwagę na muzykę
Przynajmniej Ty jeden nie rzucasz słowami "dno, mół, wodorosty"Dan-TuTenCham pisze:ODCINEK BARDZO FAJNY
Zapewniam CIe ze fakt,ze polsat ma byc w N nic nie zmieni...wiwi pisze:z całego odcinka podobal mi sie tylko teledysk wyborczy a konkretnie waldek troche przypominajace kiepscy daja czadu no i kozłowski bardzo go lubie reszta to dno ake od jutra polsat ma byc w N to ogladalnosc skoczy i moze lepsze odciniki beda robic