Serce chopina, Zatruta strzała, Zamianka, Zbrodnia i kara- to moje typy.....
sEzon dobry, chociaż bez rewelacji... tylko poszczególne odcinki były super poza tym Walduś coraz rzadziej się pojawiał
Zagłosowałam na "Zbrodnia i kara", "Benefis" i "Energetyk".
Chociaż na tym samym poziomie są odcinki "G8", "Nieznośna lekkość bytu", "Zamianka" i "Zatruta strzała".
Te trzy które obejrzałem to Happy Famili, Zbrodnia i Kara oraz Humor Telewizyjny, może one mnie nie odstraszają tylko tytuły i opisy odcinków. Jedynie "zamianka" mnie ciekawi.
Ale przecież nie można oceniać całego tytułu po tytule czy jednozdaniowym opisie...
Zgadzam się z Fanem Ferdynanda, odcinek "Zatruta strzała" był świetny. Polecam także obejrzeć odcinek Benefis.
No patrzcie jak różne mogą być gusta, mi właśnie "Odlot" z tego zestawienia podobał się najbardziej:). Bo reszta nieco nudna, przeciągająca się strasznie... Dość słaby sezon jak dla mnie.
"Zamianka", "Balcyrewicz..." i "Zatruta strzała".
Ogólnie lepiej, widać jednak że Waldek znacznie podnosi poziom serialu. Choć muszę przyznać że jakoś szczególnie ten sezon nie zapadł mi w pamięć.
Ja uważam, że sezon 4 jest lepszy od tego. Większość słabych odcinków i, jak dla mnie, tylko 3 są bardzo fajne: Happy Family, Zbrodnia i kara i Serce Chopina. I zagłosowałem na Serce Chopina