A co to jest?ferdzio120 pisze:Ja myślałem że to Mariola,bo przecież nie pokazali twarzy i szła do mieszkania Kiepskich.
Kurde, jakbyśmy to wiedzieli, to nie byłoby tego tematu. Niestety, ta kobieta to anonimowa postać, jej dane (nawet nazwisko) nie zostały ujawnione...filip369 pisze:Tylko jak brzmi jej imię i nazwisko??
Weź nie obrażaj. Gdy miałeś powiedzmy 7, 8 lat, byłeś tak mądry i spostrzegawczy, że Einstein przy Tobie wymięka?! Młoda kobieta, idąca z kibla do mieszkania Kiepskich, nasuwa się tylko jedno - to Mariola. Nie zawracałem sobie kiedyś głowy na tej drobnostce. Z czasem jednak zmieniłem zdanie... Oczywiście, sylwetka bardzo rozróżnia obie Panie, widac, że p. Mularczyk jest dużo młodsza od tej kobiety, która wychodzi z kibelka.AdaśM pisze:Ale jak juz wspomniano kazdy patrzył na jej tyłeczek a nie twarz
David nie pajacujdavid123lost pisze:Weź nie obrażaj. Gdy miałeś powiedzmy 7, 8 lat, byłeś tak mądry i spostrzegawczy, że Einstein przy Tobie wymięka?!AdaśM pisze:Ale jak juz wspomniano kazdy patrzył na jej tyłeczek a nie twarz
A i ja wiedziałem, że to nie Mariolka., a całkiem inna kobitka. No ale większość z forumowiczów przed komunią wtedy jeszcze była i inne rzeczy im w głowie siedziałyThe Iceman pisze:Ja za pierwszym razem wiedziałem, że to nie jest Mariolka. Nie ta figura, nie ten wygląd. A ile miałem wtedy lat? Może 7?
Ojeju, ale ja nie mówie o Kiepskich! Ogólnie mówię, czy w wieku przedszkolnym zwraca sie aż TAKĄ uwagę na TAKĄ pierdołę...? Dobra, ja już nic nie mówię... Nie chcę się kłócićJohnny Cage pisze:David nie pajacuj Spójrz jaki wiek ma w profilu AdaźM i odejmij sobie 12 lat do tyłu. Ile miał? 29, tak?
Wydaje mi się, że nie. Oboje mają trochę inną postawę...chudy97 pisze:Ten facet który kłóci się w czołówce z Paździochem koło śmietnika to kolega Boczka z odcinka Wiara czyni cuda.