ej będziesz wrzucać te odcinki bo chętnie sobie oglądnęchudy97 pisze:my z kolegami kiedyś nagraliśmy 3 odcinki kamerą nawet fajnie to wyszło jak wrzucę na neta to dam link.

WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum! Przekaż dowolną kwotę paypal lub kartą kredytową
- KLIKNIJ po szczegóły!
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem.
Śledź nas:
KLIKNIJ! -> jeśli chcesz wiedzieć wszystko o ŚWIECIE WEDŁUG KIEPSKICH:
ej będziesz wrzucać te odcinki bo chętnie sobie oglądnęchudy97 pisze:my z kolegami kiedyś nagraliśmy 3 odcinki kamerą nawet fajnie to wyszło jak wrzucę na neta to dam link.
Tworzenie postaci troszkę zajmie. A o jaki pokój Ci chodzi? No i niestety jakbym robił Kiepskich to z Ivoną. Tak wiem jest głupia, ale jak się postara to naprawdę może powiedzieć śmiesznie.skibol pisze:Ferdziul, dlugo zajmuje zrobienie takiego pokoju , postaci ?
ivona troche szkodaFerdziul pisze:Tworzenie postaci troszkę zajmie. A o jaki pokój Ci chodzi? No i niestety jakbym robił Kiepskich to z Ivoną. Tak wiem jest głupia, ale jak się postara to naprawdę może powiedzieć śmiesznie.
Pisałem już gdzieś, że zapodziały mi się gdzieś te odcinki na kompie. Okazało się, że ktoś mi je skasował (chyba brat, on lubi robić mi takie numery) na szczęście ma je jeszcze mój kolega. Nie widuję się z nim często, ale na początku wakacji się do niego wybiorę i wezmę od niego te odcinki i wtedy wrzucę.skibol pisze:ej będziesz wrzucać te odcinki bo chętnie sobie oglądnęchudy97 pisze:my z kolegami kiedyś nagraliśmy 3 odcinki kamerą nawet fajnie to wyszło jak wrzucę na neta to dam link.
Panie, 3 lata se czekam i nic...despero97 pisze:my z kolegami kiedyś nagraliśmy 3 odcinki kamerą nawet fajnie to wyszło jak wrzucę na neta to dam link.
Pewnie już nie wrzuci, bo w tym roku nie pojawił się ani razu na Forum, więc pewnie na olałPharellMan pisze:Panie, 3 lata se czekam i nic...despero97 pisze:my z kolegami kiedyś nagraliśmy 3 odcinki kamerą nawet fajnie to wyszło jak wrzucę na neta to dam link.![]()
PS: Ale fajnie by było, jakbyś wrzucił, serio.