Ten serial opowiada o przygodach pani Basi - emerytowanej garderobianej mieszkającej we Wrocławiu. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych seriali komediowych ostatnich lat. Niestety ten serial nie jest emitowany w TV z tego co wiem lecz tylko w internecie na YouTube albo na http://www.panibasia.com.pl/
Jeżeli oglądam jakiś serial w internecie to tylko panią Basię! Ona jest prześwietna. Jej teksty powalają. Mam nadzieję że powstanie jeszcze dużo nowych odcinków.
Kiedyś widziałem jeden odcinek jak chodziła po planie ŚWK. Ledwo to wytrzymałem, jak można tak przeklinać? To ani nie śmieszy ani nie poucza. Same bluzgi. Nic ciekawego.
Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 457 odcinka ŚWK.
Pani Basia była dobra jako dodatek do ciekawej historii opowiadanej w Klatce B. Tam jej wulgarne i z pozoru nic nie znaczące wtrącenia miały sporo powiązania z fabułą. Solo już nie wypada tak dobrze. Widziałem kilka pierwszych odcinków i było przyzwoicie. Po tym przestałem oglądać.
Początkowe odcinki były świetne , nowe już nie ... Pani Basia stała się już taką gwiazdą , że jej się nie da słuchać ... Wszystko u niej takie unowocześnione Ale i tak ją lubię jako aktorkę
Z początku to oglądałem, bo było nawet śmieszne, a scenariusz był taki pół na pół, tzn. była większa improwizacja, a nie tak jak teraz, że wszystko jest sztuczne.
Będziecie się w tym temacie wypowiadać, czy mam go do katucha wywalić? Bo dla mnie to gómno jest, a nie temat do dyskusji, szczególnie jak się patrzy na samą zainteresowaną