WAŻNE:
Pomóż przetrwać forum! Przekaż dowolną kwotę paypal lub kartą kredytową
- KLIKNIJ po szczegóły!
Dla osób, które pomogą ranga Zasłużeni + wyróżnienie nicka kolorem i pogrubieniem.
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- Jak to kto, Pażdziochy biznesmeny zasrane...
- To u pana też byli ?
Chyba tak się nazywa teraz ten lokowaty goguś z reklamy leku na sraczkę
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Nie będzie już Skirgiełły w Koronie Królów. Fenomen społeczny, co dzień siadaliśmy do telenoweli żeby właśnie oglądać to chlanie. Dał nam wiele bardzo wiele... Myślę, że będziemy go pamiętać.
Ojciec Tomasz za jaja i na latarnię w trybie natychmiastowym!
Cały chyba rok czekałem żeby w KK wydarzyło się coś ciekawego...
Ale tam niektórzy to chyba jako duchy występują - Kat na przykład - więc może Skirgiełło też się jeszcze pojawi.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
No to oficjalnie po Jadwidze i po 3 sezonie KK. Znów trochę namieszali, bo Jadwiga z córką były w jednej trumnie, ale już nie będę się czepiał, bo w porównaniu ze śmiercią Kazika to i tak był dobry poziom, bo przynajmniej nie zaszła w ciążę, nie urodziła i nie zmarła w jednym odcinku, a i Jagiełło by pewnie zdążył się drugi raz ożenić. Pozostaje czekać na zapowiadany na zimę 4 sezon.
Została niewiele ponad dekada do Grunwaldu, czyli Zawisza Czarny powinien już ruszać z Egiptu do Polski bo nie zdąży.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
I idę o zakład sam ze sobą że ewentualna bitwa pod Grunwaldem w serialu nie wypadnie wcale lepiej
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Niby jakieś zdjęcia z planu już wrzucane były więc ciekawe jaka prawda będzie.
Lepsze ruskie niż polskie (?!) o Osieckiej, bo ja już z tego wszystkiego chińskie i ruskie filmy oglądam.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
A poważnie, to przecież lepiej zrobione niż KK właśnie, nie mówiąc już o takich dziełach jak ŚWK i wiele innych.
Humor jest, jest, Muzyka, Klimat - wszystko jest, tanim kosztem można bez green boxów i tak dalej.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
"Ostre Dzieje" - tak powinien nazywać się też nowy serial historyczny +18 lat
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
I to by zainteresowało młodzież a nie jakiś paradokument o sędziach... Jeszcze jakby dodać jakieś akcenty paranormalne to byłaby i misja, i rozrywka w jednym.
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?
Kazimierz Wielki: "Takiego zamku to nawet ja nie miałem !"
- Ale kto pana wyżarł ?
- To u pana też byli ?