Świat według Kiepskich

Świat według Kiepskich FORUM

Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane
  • Więcej…
    • Tematy bez odpowiedzi
    • Aktywne tematy
    • Szukaj
  • Fora
  • Użytkownicy
    • Zespół administracyjny
  • FAQ
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Szukaj
  • Zaloguj się
  • Zarejestruj się
  • Strona główna Offtopic HISTORIA FORUM
  • Szukaj
    • Dzisiaj jest 2021-01-21, 18:25
    • Strefa czasowa UTC+01:00

Śledź nas:

KLIKNIJ! -> jeśli chcesz wiedzieć wszystko o ŚWIECIE WEDŁUG KIEPSKICH:

Działo się przez 10 lat

Już od 13 lat zrzeszamy społeczność fanów "Kiepskich". Wspomnienia, podsumowania, komentarze i inne ciekawostki związane z historią tego forum.
ODPOWIEDZ
Wyszukiwanie zaawansowane
  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Następna
Piotrek2011
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Re: Działo się przez 10 lat

Post autor: Piotrek2011 » 2017-01-07, 17:38

Ferdek K pisze:Jak to jest, że się nie odzywałeś? Miałeś bana i wróciłeś? Czy po prostu chciałeś sobie zrobić przerwę? Bo już nie pamiętam.
Miałem bana, ale wróciłem.
Awatar użytkownika
Pabfer
USER DEKADY i Prowadzący Facebooka

Post autor: Pabfer » 2017-01-07, 17:40

Za co?
Obrazek
Piotrek2011
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Piotrek2011 » 2017-01-07, 17:44

Pabfer pisze:Za co?
Dawno to było więc już dokładnie nie pamiętam. Najważniejsze, że dostałem szansę na powrót.
Awatar użytkownika
Kiepski Widz
Administrator|Red. Naczelny

Post autor: Kiepski Widz » 2017-01-07, 17:45

Jak większość zbanowanych ;) To było dawno temu, teraz można rozpocząć nowe, lepsze życie na forum :P
REGULAMIN FORUM
Piotrek2011
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Piotrek2011 » 2017-01-07, 17:48

Kiepski Widz pisze:Jak większość zbanowanych ;) To było dawno temu, teraz można rozpocząć nowe, lepsze życie na forum :P
Oczywiście, że to było dawno i zgadzam się z tym, że powinny teraz nadejść dobre czasy dla forum.
Awatar użytkownika
Pabfer

Post autor: Pabfer » 2017-01-07, 17:50

Wielu userów pisało tu durnoty, przechodząc fazę gimbazę. Po tym powrocie zbanowanych pewnie już nie będą tego robić- jako trochę dojrzalsi ludzie. Może nawet niektórzy z tych, co mają usunięte konta, teraz by byli normalni.
David123lost też się raz za głowę złapal jak czytał jakiegoś swojego starego posta, chociaż akurat on był (jest) dobrym użytkownikiem. (Wiem, bo po jego powrocie czytałem różne starocie jego i nie tylko :D )
Obrazek
Awatar użytkownika
Pabfer

Post autor: Pabfer » 2017-01-08, 21:18

Głos z zaświatów:
Marciosss vel CezaryCezary vel MarcinK pisze:Mile wspominam erę zalewu fora scenariuszami, sam wtedy pisywałem ze sporymi sukcesami. Pamiętam wielkie plany jak petycja czy zjazd fanów, wiadomo że były to zasadniczo mrzonki ale widać było zaangażowanie i miłość do serialu i społeczności. Teraz zapał fanów minął w moim odczuciu, dlatego postanowiłem odejść z przytupem.
P.S. Niestety ma trochę racji z tym zapałem, ale może wróci złota era (która mnie ominęła) jeśli ktoś ze starej gwardii powróci na dłużej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mungo Jerry
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Mungo Jerry » 2017-01-08, 23:34

Ekhm trochę już mnie tu nie było, a na forum zarejstrowanym chwilę już jestem gdyż byłem tu przed "czasami świetnośći"

Wiele się pozmieniało. Na lepsze czy na gorsze? Nie mnie to oceniać. Ja najlepiej wspominam czasy prowadzenie FB i ŚKOWu i ogromnej aktywności pod tymi pracami. Uwierzcie, że to było naprawdę motywujące.

I to tyle. Ja chyba jestem trochę z innej epoki i widząc jak forum wygląda czuję że każde miejsce jest już tu zarezerwowane i ja chyba nie znajdę tutaj swojego. Może raz na jakiś czas ocenię jakiś odcinek, ale na ciagłą aktywnośc już raczej nie wrócę.

Bawcie się i twórzcie to miejsce by za parę lat poczuć się jak ja. 8 lat w miejscu, to nawet na Facebooku tyle nie mam.

Jako anegdotkę dodam, że zawsze byłem zazdrosny o stanowisko moderatora, którego nigdy nie objąłem pomi mo długiego stażu i co najlepsze nigdy nie dostałem warna :-P . Ale to tak w ramach ciekawostki :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kiepski Widz

Post autor: Kiepski Widz » 2017-01-08, 23:39

Mungo Jerry pisze: Ja chyba jestem trochę z innej epoki i widząc jak forum wygląda czuję że każde miejsce jest już tu zarezerwowane i ja chyba nie znajdę tutaj swojego. Może raz na jakiś czas ocenię jakiś odcinek, ale na ciagłą aktywnośc już raczej nie wrócę.

Jako anegdotkę dodam, że zawsze byłem zazdrosny o stanowisko moderatora, którego nigdy nie objąłem pomi mo długiego stażu i co najlepsze nigdy nie dostałem warna :-P . Ale to tak w ramach ciekawostki :mrgreen:
Wcale nieprawda, że miejsca są zarezerwowane. Każdy powrót dawnego usera nas cieszy, a ja osobiście bym zaraz zadał mnóstwo pytań na temat dawnych czasów, bo mnie to ciekawi :P I w ogóle bym chciał, aby wszyscy dawni userzy wrócili i prowadzili ciekawe rozmowy. A żeby zostać moderatorem to trzeba być aktywnym i wzorowym, do czego zachęcam. :)
REGULAMIN FORUM
Awatar użytkownika
BocianVlog
Halinka
Halinka

Post autor: BocianVlog » 2017-01-09, 20:34

A pamiętacie "aferę" z Kiepską Fanką? Ktoś był już wtedy na forum?
Awatar użytkownika
Pabfer

Post autor: Pabfer » 2017-01-09, 21:02

BocianVlog, jak pamiętasz, to opowiedz, bom ciekaw :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
Mungo Jerry
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Mungo Jerry » 2017-01-09, 21:06

Kiepski Widz pisze:
Mungo Jerry pisze:\ a ja osobiście bym zaraz zadał mnóstwo pytań na temat dawnych czasów, bo mnie to ciekawi :P. :)
No to pytaj co będę w stanie to opowiem :-)
Awatar użytkownika
Kiepski Widz

Post autor: Kiepski Widz » 2017-01-09, 21:08

1. Jak trafiłeś na forum?
2. Co ci się w nim najbardziej spodobało?
3. Jakie pamiętasz najlepsze akcje i użytkowników?
4. Dlaczego odszedłeś i czemu nie chcesz wrócić na stałe? :P

No i tak ogólnie wszystko co ciekawe.
Ostatnio zmieniony 2017-01-09, 21:09 przez Kiepski Widz, łącznie zmieniany 1 raz.
REGULAMIN FORUM
Awatar użytkownika
Pabfer

Post autor: Pabfer » 2017-01-09, 21:10

5. Kilka anegdotek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mungo Jerry
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Mungo Jerry » 2017-01-09, 21:26

Kiepski Widz pisze:1. Jak trafiłeś na forum?
2. Co ci się w nim najbardziej spodobało?
3. Jakie pamiętasz najlepsze akcje i użytkowników?
4. Dlaczego odszedłeś i czemu nie chcesz wrócić na stałe? :P

No i tak ogólnie wszystko co ciekawe.
1.Akurat to dość śmieszna historia - chciałem podzielić się własnymi pomysłami na odcinki ŚWK. I wpisywałem coś w Google "Własny odcinek ŚWK" I znalazłem temat "Pomysł na odcinki" i napisałem coś na poczekaniu o jakichś kosmitach :lol: i pamiętam, że był fajny odbiór. Ogólnie kiedyś to forum było bardziej "abstrakcyjne" dzisiaj ten pomysł jakby wygrzebał pewnie zostałby z(s?)hejtowany, ja bym zresztą pewnie też to skrytykował.
Inwazja- Ferdek wychodzi na korytarz i widzi Paździocha mówi mu dzień dobry i wchodzi do WC. Potem Paździoch przychodzi o 3 rano do Kiepskiego z wódką. Po czym jeszcze raz słyszy pukanie do drzwi jet to Boczek i mówi że miał wczoraj w lodówce 4 laski kiełbasy i jej nie jadł, a dziś jest tylko 1... a Paździoch na to: Jak pan zeżarł to nie ma. Po czym boczek do niego: Nie obrażaj pan.... Kiepski: Nie oto tu chodzi panie Boczku ma pan lodówkę przy oknie przyleciał ptak i zeżarł.... Potem Boczek: Panie tu nie chodzi o ptaki to kosmity! Paździoch:Panie nie żadne kosmity tylko pan naoglądał się filmów i żarł pan kiełbasę.. PO czym boczek boi się spać bo myśli że rano kosmici zjedzą następną laskę. Aż dzień na dzień ubywa lasek i gdy zostaje ostatnia boczek , Paździoch i Ferdek stawiają kamerę. Na następny dzień widać kosmitów kradną Kiełbasę, i co Panowie mówiłem że to kosmici! Ferdek na to: Wie pan co ? Kiełbasa to nie wszystko..
W ogóle warto wejść w temat o pomysłach iz zobaczyć co jest w 1 poście.
1 Przygoda z samolotem
2 Latający kot
3 XXXXXXXXXXXXXXXXXXS
4 Romeo
5 Na jav to k
Dziś za to pewnie by szły warny :mrgreen:

2.Najbardziej spodobał mi się ten panujący tutaj luz, fajna atmosfera nazwałbym to specyficzna atmosfera.

3.Najlepsze czasy jak powiedziałem to tworzenie ŚKOWu z davidem123lost, Stachem, Ferdkiem K, Eramisem (bodajże), a także co przypomniałem sobie ostatnio taki twór jak ŚWW (za to to ja powinienem warna dostać przecież to spam był :mrgreen: )
Fajnie wspominam też paździocha91 jak zawsze ustawiał sobie podpis "Mam nadzieję, że nie doczekam odcinka X ŚWK" zmieniałm to pod koniec każdego sezonu :mrgreen:

4.Odszedłem bo na moje miejsce przyszli inni, a tak całkiem serio miałem przerwę od ŚWK w ogóle ich nie oglądałem, a jak wróciłem na to miejsce to starzy userzy już zakończyli działalność na forum. Nie chcę wracać na stałe bo po prostu nie mam czasu, nie siedze już w temacie,a Kiepskich oglądne z ciekawośći, wtedy po prostu wystawię jakąś ocenę.
Awatar użytkownika
Pabfer

Post autor: Pabfer » 2017-01-09, 23:41

O tym jak wspominam lata świetności:

W 2010 dostałem fazę na Kiepskich i zacząłem szukać odcinków w Internecie. Przypadkiem dotarłem tutaj. Nic nie pisałem, bardzo sporadycznie tu wchodziłem i czytałem ciekawostki. Nic z tego czasu nie pamiętam, bo na prawdę wchodziłem bardzo nieregularnie i z kilkumiesięcznymi przerwami, w czasie których potrafiłem zapomnieć o istnieniu tego miejsca. Większość czasu spędzałem na podwórku, a na komputerze częściej grałem niż surfowałem po Internecie, więc byłem tu rzadkim gościem. Ale jednak nie jednorazowym. W 2013 założyłem tu konto o nicku bodajże Pieterro. Nic nie pisałem, tylko czytałem. Zrobiłem sobie kilka dni przerwy i po wejściu widzę komunikat, że mam ponad 500 nieprzeczytanych postów. Myślałem, że to oznacza, że mi tu usunięto konto za karę, że nie czytam waszych postów. Nowi userzy- zobaczcie jaka kiedyś była z Forum sprawna maszyna- ponad 500 postów w kilka dni, a był Shoutbox, więc Wolny Temat był nieużywany! I oni bez Wolnego Tematu to przekroczyli! Potem chciałem jeszcze raz zobaczyć co to za komunikat i chciałem wejść, a tu forum nie ma. Forum kaput. Dopiero potem dowiedziałem się o tej Wielkiej Awarii Wooferowskiej, od której czas liczy się od nowa, jak od Wielkiej Rewolucji Francuskiej. W 2014 się za wami stęskniłem. Wchodzę, patrzę, Forum zmartwychwstało!I tak narodził się Pabfer, który już czytał i pisał- nawet za dużo! I tak tu z wami siedzę do dzisiaj. Kilka razy chciałem odejść z powodu złej atmosfery jak się mnie czepiali, ale potem odkryłem, że mają rację, że troszeczkę spamowałem, więc się zmieniłem i zostałem. Mam na koncie 10 warnów, ale 0 banów. Woofer miał kiedyś multikonto Pablo, a tu nagle przychodzi Pabfer, czyli pewnie znowu atak woofera!Johnny Cage mnie zawsze bronił, bo mu zależało żebym mu pomógł w petycji. Ten Johnny, który wam dokuczał, mnie bronił! Gdyby nie on, to albo bym dostał bana albo bym odszedł sam. Dlatego ja też go czasem bronię i będę bronił, nawet jak nie będzie miał racji :-P On mnie jeszcze raz obronił kilka lat później, jak on i Fredzio pisali o mnie same dobre rzeczy, a Johnny coś źle zrozumiał i myślał, że Fredzio mnie krytykuje i na niego za to dosłownie napadł. Chwila zabawno- wzruszająca, dlatego jestem zawsze po stronie Johnny'ego :-D Ale na szczęście dłuższy pobyt w tym miejscu mnie ucywilizował i już nikt nie ma zastrzeżeń co do mnie. Pamiętam, że się z Widzem nie lubiliśmy i kiedyś nawet sobie to wprost powiedzieliśmy, ale z czasem się zakumplowaliśmy (tzn. nie wiem czy tak można powiedzieć o relacjach tylko i wyłącznie internetowych, ale serio lubię jego i was :-D ). Teraz sobie z Widzem żartujesz, a nawet czasem mamy przed wami tajemnice :-P Teraz jest miło i wesoło, nikt się z nikim nie kłóci, wszyscy wspólnie oglądają Lok... Nie! Aż tak to nie! Ale bardzo mi się tu podoba.
Tylko czasem mam wrażenie, że za dużo czasu tu tracę, a w tym czasie mógłbym zrobić coś pożytecznego- podobnie pisał Pharell i w tym jednym go popieram i przyznaję rację. Pewnie on też tego posta przeczyta jak mu ktoś z naszych zrobi screena i wyśle na innym forum, więc Przemas- oficjalnie przyznaję ci rację! Ale tylko w tej jednej kwestii. W zdecydowanej większości innych kwestii jesteś moim idealnym przeciwieństwem.
Nie żegnam się jednak z wami. Próbowałem już kilka razy, ale nie potrafię. Po prostu nie potrafię. Nie wiem czy to wasza haryzma czy mój nałóg. Pewnie pół na pół. Ale na jedno wychodzi. Niektórych z was znam na Facebooku, nawet jeden mi się trochę zwierzał, więc i tak nie da rady od was uciec, bo jesteście wszędzie- jak masoni Pharella :-P :-D
Nawet dziwnej manii dostałem, że porównuje sobie wasze charaktery z charakterami osób, które znam na żywo i zastanawiam się czy kogoś nie znam na żywo i będzie śmiesznie jak go zdemaskuję. To taki filmowy schemat- wiele powstało takich filmów, że mąż i żona zaczynają romans przez internet, a na.koniec się okazuje, że romansowali ze sobą :-D :-D :-D Raz nawet byłem prawie pewien, że jakiś user to mój były kolega ze szkoły i już go miałem demaskować na PW, a nagle mi się przypomniało, że ja mam tego usera w znajomych na Facebooku i to nie mój kolega :-D
Może trochę to Forum ograniczę jak będę miał za dużo obowiązków, ale odchodzić nie chcę :!: :!: :!:
Wiem, że napisałem cholernie chaotycznie, ale taki mój urok. I tak mnie kochacie! Nie pisałem tego od razu, bo chciałem sobie wszystko ładnie zebrać. Teraz był dobry moment, bo wszyscy w domu śpią i jest cisza i spokój, a ja siedzę w WC, a to najlepsze miejsce na rozmyślanie. O moich toaletowych rozkminach da się drugiego długiego posta napisać, ale najpierw trzeba zakończyć tego. Chyba teraz :-P Na milion procent o czymś zapomniałem i przypimni mi się 61 minut po wysłaniu tego posta, ale trudno, tak jest zawsze, przyzwyczaiłem się. Pisałam tego posta ok. pół godziny, noga mi zdrętwiała od bezruchu i czas ją rozmasować, więc już wystarczy. Ale łezka się w oku zakręciła :-P Bardzo mała, bo chłopaki nie płaczą, ale jednak... Chyba jakąś nadpotliwość oka mam :-P Ciekawość mnie zżera o czym napiszę w analogicznym temacie na 15-lecie i kto wtedy będzie stałym bywalcem, a kto tylko wróci na moment powspominać. Kończę już tego posta od kilkunastu zdań i skończyć nie mogę, więc koniec! Biorę się za następne w innych tematach! :-D :-D :-D

EDIT: W czasie pisania mnie wylogowało i już myślałem, że straciłem te wypociny, a nigdy w życiu by mi się nie chciało takiego wypaciwańska drugi raz wymyślać, ale na szczęście pi cofnięciu strony odzyskałem :-P

EDIT2: Tu też jest skarbnica wspomnień :-D

http://forum.kiepscy.org.pl/najlepsze-t ... vt4910.htm
Ostatnio zmieniony 2017-01-10, 00:06 przez Pabfer, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
KorK
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: KorK » 2017-01-12, 00:31

Na wspominki Wam się zebrało widzę :mrgreen: W sumie miło wrócić pamięcią do "dawnych" czasów :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
Pabfer

Post autor: Pabfer » 2017-01-12, 10:35

To też coś wspomnij :D
Obrazek
Awatar użytkownika
gafik3
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: gafik3 » 2017-01-12, 16:18

Ja pamiętam jak przez kilka dni pełniłem funkcję administratora. Kiepskyy poprosił mnie wtedy abym zajał sie zdublowanymi ocenami w starym(nowym) systemie oceniania :P
Awatar użytkownika
Kiepski Widz

Post autor: Kiepski Widz » 2017-01-12, 16:19

Żeś się nawet wtrącał do dyskusji moderatorów :lol: Wszystko jest uwiecznione :P
REGULAMIN FORUM
Awatar użytkownika
Johnny Cage
Ferdynand Kiepski
Ferdynand Kiepski

Post autor: Johnny Cage » 2017-01-20, 16:52

Pabfer pisze:Johnny Cage mnie zawsze bronił, bo mu zależało żebym mu pomógł w petycji. Ten Johnny, który wam dokuczał, mnie bronił! Gdyby nie on, to albo bym dostał bana albo bym odszedł sam. Dlatego ja też go czasem bronię i będę bronił, nawet jak nie będzie miał racji :-P On mnie jeszcze raz obronił kilka lat później, jak on i Fredzio pisali o mnie same dobre rzeczy, a Johnny coś źle zrozumiał i myślał, że Fredzio mnie krytykuje i na niego za to dosłownie napadł. Chwila zabawno- wzruszająca, dlatego jestem zawsze po stronie Johnny'ego :-D
Miło to czytać :) Nie spodziewałem się.
Awatar użytkownika
Kiepsky
Administrator Serwera
Administrator Serwera

Post autor: Kiepsky » 2017-01-20, 17:02

Komu brakuje Johnny Cage'a i chciałby go widzieć ponownie na forum?

Ja namawiam go na powrót. Z okazji 10 lat skupmy się na całej historii a nie na jednym incydencie. Nie było to miłe odejście z forum. Ja jednak pamiętam o całości. Johnny zawsze był interesującym dyskutantem z mocnymi przekonaniami, twardy w dyskusji. Czytało się go dobrze. Dodał na forum mnóstwo ciekawych treści - o serialu i nie tylko...
Ogólnie był wśród TYCH NAJLEPSZYCH użytkowników w historii forum.
Fajnie byłoby go tu znów widzieć :)
Obrazek Jeśli masz konto na Facebooku to koniecznie dołącz do nas: http://www.facebook.com/kiepscyorgpl
Z góry dziękuję! :)

Zobacz koniecznie: Zgłoś posty do usunięcia Obrazek
Awatar użytkownika
Matrixun
Redakcja
Redakcja

Post autor: Matrixun » 2017-01-20, 17:05

Mimo kontrowersji związanych z końcówką urzędowania Johny'ego, również dobrze go wspominam i liczę, że będzie się jeszcze udzielać. ;-)
Ostatnio zmieniony 2017-01-20, 17:10 przez Matrixun, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
... Bo byłem bezdomny, a ugościłeś mnie,
byłem głodny, a nakarmiłeś mnie,
było mi zimno, a odziałeś mnie...
Awatar użytkownika
Kizior
Typer Sezonu

Post autor: Kizior » 2017-01-20, 17:07

Przyłączam się do apelu o powrót JC !
- Panie, nie dam bo nie mam, nawet jakbym chciał dać to nie dam bo mnie wyżarli do zera, do cna !
- Ale kto pana wyżarł ?
- Jak to kto, Pażdziochy biznesmeny zasrane...
- To u pana też byli ?
Awatar użytkownika
Kiepsky
Administrator Serwera
Administrator Serwera

Post autor: Kiepsky » 2017-01-20, 17:16

Panowie, napiszmy petycję w tej sprawie! :)

Serio Johnny; wracaj! Było więcej tych dobrych zdarzeń, niż złych. Nie ma co przez jedno skreślać wszystkiego. Zwłaszcza, że minęło już tyle czasu.
Obrazek Jeśli masz konto na Facebooku to koniecznie dołącz do nas: http://www.facebook.com/kiepscyorgpl
Z góry dziękuję! :)

Zobacz koniecznie: Zgłoś posty do usunięcia Obrazek
ODPOWIEDZ

• Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Następna

Wróć do „HISTORIA FORUM”