Panie bo to nie są tanie rzeczy. Pozostaje nam się cieszyć, że serial będzie kontynuowany. Chyba że poziom spadnie jeszcze bardzie i zrobi się z tego totalna kompromisacja.
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.
Licze, ze nasz serial przynajmniej dociagnie do 400 odcinka. Mamy szczescie ze zyjemy w czasie krecenia odcinkow bo predko takiego serialu sie nie doczekamy.
Po mojemu to serial "Świat według kiepskich" powinien być tak samo długi jak "Moda na sukces" ;]
Jakby odcinki były na dobrym poziomie jak kiedyś to tak, ale z takimi odcinkami jak teraz to nie ma sensu kontynuować "Kiepskich".
_________________ Usłyszeliśmy dziś nowinę,
że Cyc opuszcza Rodzinę.
Rusza sobie w świat daleki,
hen, za góry, hen, za rzeki.
Rusza sobie w świat nieznany
i kompletnie poje**ny.
Mi się te nowe odcinki Yoki podobają, poza oczywiście 11 serią. Jednak odnoszę wrażenie, że te dwa ostatnie odcinki nie są aż takie złe i sytuacja się poprawi.
Ostatnio zmieniony przez karolik1998 2011-06-28, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Gdzieś w internecie czytałem oczywiście nie jest to potwierdzona informacja że wyprodukowanie jednego odcinka Kiepskich kosztuje około 40 tys. {Lwią część znając życie zgarniają koszta osobowe aktorów i reżysera} . Patrząc na to że w cenniku Polsatu {bez rabatów oczywiście} reklama przy powtórce Kiepskich w te wakacje kosztuje 15 tys. za 30 sekundowy spot { http://www.polsatmedia.pl/dopobrania - Cennik} nie jest to wielka kwota. Zresztą Solorz nigdy specjalnie w Polsat nie inwestował .
_________________ Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju! - Stefan Kisielewski