Wysłany: 2011-12-01, 21:43 Ubrania, styl i moda Kiepskich
Co sądzicie o ubiorze osób w tym serialu ? : ) Beret paździocha wymiata, nie wyobrażam sobię Ferdka bez jego "dresów" . A o stylu ubierania boczka chyba nie trzeba mówić ? : D Zapraszam do tematu !
Niepowtarzalny styl ubierania ma także Jolaśka, sam plastik
Poza tym nowy ubiór Waldka jest też bardzo charakterystyczny, taki nowoczesny(jasne t-shirt, dresy)
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Ferdek i jego dres to legenda.
Halinka podobny styl jak za dawnych czasów.
Wkurza mnie ubiór Waldusia taki pantoflarski nie pasuje do jego osobowości bo ciągle go pamiętam jako Cyca w dresach i adidaskach.
Pazdzioch jak zwykle trzyma poziom Boczek też.
Jolasią taka malowana lalunia zresztą inny ubiór w tym serialu by do niej nie pasował, jej ciuchy w zupełności pasują do jej charakteru.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
Wysłany: 2012-02-12, 12:50
W obecnych odcinkach lubie ubiór Paździocha i Boczka jest taki zwykły i prosty, Ferdkowi to co sezon coś dodają lub odejmują, Waldek teraz to... nawet ten jego niby "dresik" to nie to co dawniej, o Jolaśce nie będe pisał nawet.
Kiedyś Kiepski ubierał się jak klasa niższa niska a teraz to jak dziad śmierdzący !
Waldek ubierał się jak koks-dres a dziś jak jakiś gej !
Mariolka kiedyś jak nastolatka dziś jak ruska dziwka !
Halinka jak pielęgniarka a dziś jak baba z mięsnego !
Boczek ubierał się jak ubogi rzeźnik a dziś jak cygan !
Pażdziochy jedynie trzymają równy poziom, sknerusowaty.
Kiedyś Kiepski ubierał się jak klasa niższa niska a teraz to jak dziad śmierdzący !
Waldek ubierał się jak koks-dres a dziś jak jakiś gej !
Mariolka kiedyś jak nastolatka dziś jak ruska dziwka !
Halinka jak pielęgniarka a dziś jak baba z mięsnego !
Boczek ubierał się jak ubogi rzeźnik a dziś jak cygan !
Pażdziochy jedynie trzymają równy poziom, sknerusowaty.
Autentycznie mnie rozwaliłeś tym tekstem. Świetne porównanie do tego co się stało w serialu, możę co do Marioli troche niesprawiedliwie - bardziej Ilczuk.
Jolaśkę "nagradzam" za niepowtarzalny, plastikowy strój panny o lekkich obyczajach.
Ferdek i jego dres jest kultowy i legendarny, natomiast Walduś to był Cycu w adidaskach a nie taki jak teraz... (nie wiem, jak to ładnie określić)...
Dresik Waldka jest za bardzo ''wypasiony'', dawniej nosił prawdziwy dres blokersów niższej klasy (albo coś takiego ) teraz ubiera się jak czubek no i nie śmieje się tak jak kiedyś... Dobrze że Ferdek jest taki jaki był. Paździoch jak zawsze zielony szlafrok i beret
Najlepszy strój ma Ferdek.Śmiesznie było jak w odcinku NIEWIDZIALNA KANALIA szedł sobie w laczkach i w piżamie z walizką po mieście ,albo w odcinku MARSZ w piżamach po Polsce.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Mi się najbardziej podoba styl Ferdka, on wymiata. xD ( swoją drogą ciekawe kiedy on pierze swoje ubrania lool ). I jego laczki <3
Ubiór Jolaśki też jest świetny, ale swoją drogą ona wygląda jak prostytutka.. A co do Halinki, to jej styl kojarzy mi się z tym co ubierali się tak za komuny XDD. A Boczek to normalnie rewia mody, najładniej mu w pomarańczowym.