Co wy na to, żeby zmienić kolory nicków w poszczególnych grupach? Kolory można by było wspólnie ustalić, żeby nie było Bo mówiąc szczerze, te teraźniejsze takie jakieś zwykłe Dużo tych zmian proponuje ostatnio, ale próbuje to forum jakoś hmm.. lekko zmienić? Mówcie co o tym sądzicie?
Ostatnio zmieniony przez kamiqii-k44 2011-05-20, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
TAK!!! Jestem za. Więcej tych kolorów. np. Osobny dla zasłużonych, vipów i dla zasłużonych i w dodatku vipów(np. david123lost Jeżeli ma się więcej niż 1 wyróżnienie inny kolor.
Jeżeli ma się inne połączenie jak Vip + zasłużony to inny kolor ale tylko jeden.
Błagam Kiepsky zmień to
Zasłużony- żółty
Vip- Pomarańczowy
Zasłużony i zarazem Vip- czerwony
Inne połączenia- Fioletowy
Admin- kolory rozczepionego światła(od góry do dołu inny kolor)
Moderator zielony(zawsze, nawet jak ma więcej jak jedno wyróżnienie)
Dalej nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-05-20, 19:38, w całości zmieniany 6 razy
Ja mam też propozycję, aby stworzyć jeszcze jedną range: SuperVIP. Zdobywaliby ją użytkownicy mający +800 (albo +600, trochę mniej) postów
Można podwyższyć limit VIPA do 500. W końcu 300 postów to żadna sztuka napisać.
1 ranga = 1 wyróżnienie
Więc za dużą liczbę postów nie będzie się wyróżniało 2 razy.
Można ewentualnie stworzyć jakąś super rangę, dla osób, które przynależą do wszystkich grup na forum. Tylko takich chyba obecnie nie ma...
Zrobic przynajmniej tak, jak wyraził to Ponti Wprowadzic kategorie 'vip and sponsor'. Dla zasłużonych i w dodatku vipów(np. david123lost) wprowadzic inny kolor.
Zmieniłbym jeszcze kolor ranki uploader, gdyż jest zbyt podobny do koloru rangi zasłużonych.
Co do zmiany ilości postów do 500 aby uzuskac range Vip, to jestem na nie.
Jednak taka osoba, co ma 300 postów, jest oddanym i regularnie odwiedzającym forum użytkownikiem a nie jakiś tam "niedzielnym" klubowiczem. Dla takich osób, ta strona jest naprawdę ważna.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-05-20, 23:54, w całości zmieniany 6 razy
Ja mam też propozycję, aby stworzyć jeszcze jedną range: SuperVIP. Zdobywaliby ją użytkownicy mający +800 (albo +600, trochę mniej) postów
I będziecie nabijać posty głupimi tematami czy innymi "fajny odcinek"?
Ja już pisałem do Kiepsky'ego by wprowadzić naliczanie postów tylko w odpowiednich tematach.
Moja propozycja to dwa działy: kiepscy.org.pl oraz Swiat Według Kiepskich. Reszta to działy z napisanymi postami, które nie będą liczone.
Ja już pisałem do Kiepsky'ego by wprowadzić naliczanie postów tylko w odpowiednich tematach.
Moja propozycja to dwa działy: kiepscy.org.pl oraz Swiat Według Kiepskich. Reszta to działy z napisanymi postami, które nie będą liczone.
To też jest jakaś myśl, bo z tego co mi się wydaje, posty w działach "Seriale" i "Ćwiartki 3/4" też są liczone. A wypowiedzi w tematach np. "Jakie lubisz jajka?" nie powinny być nabijarką postów...
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-05-21, 08:33, w całości zmieniany 1 raz
Ja uważam, że tylko w Offtopicu naliczanie postów powinno być wyłączone. W pozostałych działach nie. A posty typu "fajny odcinek" czy "głupi odcinek" są zakazane regulaminowo i będą po prostu usuwane.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ja bym usuwał tekssty typu 'fajny, nalezy do moich ulubionych 7/10'. Przeciez takie cos mozna napisac nie ogladajac serialu, powinno byc jakies nawiazanie do fabuły.
Fajny pomysł z podniesieniem limitu na VIPa. Ja bym stworzył VIP - 500 postów i jeszcze jedną rangę 'na zachęte' od postów 200.
Moim zdaniem, posty nie powinny byc aby naliczane w dziale cwiartki 3/4.
PontifexMaximus napisał/a:
Ja bym stworzył VIP - 500 postów i jeszcze jedną rangę 'na zachęte' od postów 200.
Ani żadnych "na zachęte" ani podwyższania limitu. Dobrze jest jak jest.
Co do zmiany kolorów, to aby wprowadzic range "vip i sponsor"
Jestem za powrotem do pomysłu wprowadzenia systemu piw. Dostawałoby się je za pomoc w temacie "jaki to odcinek" oraz ogólnie za pomoc i rozwiązanie problemu innego użytkownika.
Co do zmiany kolorów, to aby wprowadzic range "vip i sponsor"
Ja też jestem za tym, bo nawet jeśli jest się VIP'em i Sponsorem to nie można wybrać czy fioletowy czy zółty kolor nicku Ja bym proponował np. kolor czerwony albo niebieski
Faktycznie rangi podwójne (vip i sponsor, sponsor i moderator itp.) można by bylo wprowadzić , ale zmieniać kolory obecne to jak mówilem nie jest to potrzebne.
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!