Jak wszyscy lub większość wiemy, za parę dni rozpoczyna się głosowanie w sprawie najlepszego scenariusza. Z tego co wiem, nie została ustalona jeszcze nagroda - mam pewną propozycję. Może zwycięzca zostanie mianowany rangą "Kiepski scenarzysta" lub po prostu "Scenarzysta"? Co myślicie o tym?
Ja myśle, ze oddzielnej rangi nie ma sensu tworzyć. Proponuje, zeby zwyciezca :
a) Dostał VIPa(jesli ma vipa patrz punkt B)
b) W avatarze ustawił sobie grafikę z napisem 'kiepski scenarzysta' .
Widzialem ze sporo osob na forum zajmuje sie grafika wiec nie byloby z tym problemow.
Kazdy niech sie wypowie, co kilka głów to nie jedna.
Szczerze mówiąc to myślałem o tym, stworzenie takiej rangi jest dobrym pomysłem. Zamiast "ADMINISTRATOR" wpisać "SCENARZYSTA" i już. Tyle, że byłaby to nagroda tylko dla jednej osoby, ponieważ tylko pięć osób bierze udział w plebiscycie, a wybranie najlepszej trójki byłoby w moim odczuciu za wielkim wyróżnieniem.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Szczerze mówiąc to myślałem o tym, stworzenie takiej rangi jest dobrym pomysłem. Zamiast "ADMINISTRATOR" wpisać "SCENARZYSTA" i już. Tyle, że byłaby to nagroda tylko dla jednej osoby, ponieważ tylko pięć osób bierze udział w plebiscycie, a wybranie najlepszej trójki byłoby w moim odczuciu za wielkim wyróżnieniem.
Zgadzam się, ta ranga powinna być tylko dla jednej osoby. Tej, która ten konkurs wygra, ewentualnie jeżeli byłby remis można dać ją dwóm osobom
_________________ "Śpię se spokojnie, a tu nagle sru! Panie lecę do kuchni, a tam mi się lodówka rozdupcyła!
Nie, w ustawieniach forum (tam gdzie zwykły user nie ma dostępu ) wgrywa się rangi w postaci obrazków. Nie wiem czy tu jest tak samo, poczekajmy na admina...
Przepraszam, że tak późno odpisuje Myślę, że ta ranga powinna być dla zwycięzcy czyli karlaine oraz dla davida123lost (dla davida za to, że jego scenariusz do końca walczył o zwycięstwo).
Jeśli są jakieś uwagi to proszę pisać.
_________________ "Śpię se spokojnie, a tu nagle sru! Panie lecę do kuchni, a tam mi się lodówka rozdupcyła!