popieram likwidację sygnatur, rozumiem np. taką jak ma Kazik, ale pozostali - ani to ładne, ani śmieszne, wolniej się otwierają strony forum i strasznie się rozrastają "w pionie"
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-02-19, 15:09, w całości zmieniany 1 raz
Oj tam się uczepiliście tych sygnatur... Za pewne chodzi wam o te ''ruchome''... Nie możemy popadać w monotoniczność, cały czas kiepscy i kiepscy. Wiem, że to forum o takiej właśnie tematyce ale ile można ?
Oj tam się uczepiliście tych sygnatur... Za pewne chodzi wam o te ''ruchome''... Nie możemy popadać w monotoniczność, cały czas kiepscy i kiepscy. Wiem, że to forum o takiej właśnie tematyce ale ile można ?
Nie chodzi o ruchome, chodzi o wszystkie obrazkowe.. Popatrz teraz na tą stronę w temacie - 5 obrazków, które według mnie przeszkadzają w przyjemnym czytaniu forum. Nie żebym się uczepił, ale takie mam zdanie Ostatnio też strasznie przybyło tych "na zamówienie", ale to OT. Zaktualizowałem podpis, mam nadzieję że nie przegiąłem z wagą tych bannerów. Działam dla dobra serialu
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2012-02-19, 15:27, w całości zmieniany 2 razy
Jakaś duża nie jest i nie planuję jej szybko zmienic, no chyba że komuś bardzo przeszkadza
Matrixo, co do twojej sygnaturki , to jest ok, tylko że jest zbyt wysoka, lepiej jak idzie na szerokośc
Jednak zupełnie tego stworka nie kojarzę Dziwny on jakiś i nie pasuje mi on do "klimatu" forum
david123lost, kiedyś miałeś ruchomego Fasolę Najpierw jako avatar, później w podpisie
Mi natomiast nie pasują i irytują mnie właśnie te podpisy z tekstem "na zamówienie"
Są zbyt duże, strasznie kolorowo od nich, jak post pod postem taka jest.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2012-02-19, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Twój też nie bardzo, jakby nie było tego napisu nad to zupełnie nie na temat Co do mojej, nie mogłem innej znaleźć a jak znalazłem to miała 2MB .... Ta mało zajumuje tylko trochę wysoka, ale co tam ... Chyba nikomu nie przeszkadza ?
Heh mówiłem do Dan-TuTenCham, tylko jakoś tak wypadło, że napisałeś prędzej
Dan ten ''niesympatyczny'' stworek to DOMO-KUN i dla mnie ma wartość sentymentalną, poza tym jest bardzo sympatyczny Na SB masz kilka linków, obejrzyj sobie (polecam)
Ostatnio zmieniony przez Matrixo 2012-02-19, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Odnośnie niedziałającego forum: rano wszedłem na stronę boo.pl i okazało się, że była awaria serwera. Pisali, że mają naprawić do 15:00 no i naprawili.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.