No na pewno Stare odcinki moge ogladac po 100 razy i nigy mi sie nie znudza
i tu się z tobą zgodzę. Nowe odcinki obejrzę raz i mam dość, a stare... uuu
A właśnie przeczytałem na programie TV że podobno dzisiaj 1-wszy odcinek kiepskich
A właśnie przeczytałem na programie TV że podobno dzisiaj 1-wszy odcinek kiepskich
Tak, to prawda. Za niecały tydzień w środę o 19:30 odcinek 7, a o 20:00 odcinek 8. W środy nie będą powtarzane odcinki z 2007 roku, jak napisał paździoch91
Jesteście źle poinformowani, ponieważ od dzisiaj po kolei będą codziennie lecieć odcinki od 1 o godz 19.30 a w środy o 20.00 po kolei od odc Ferdynand K.
Uważam, że Polsat dokonał bardzo ważnej rzeczy. Na pewno emitowanie odcinków od 1 odcinka znacznie podwyższy widownię. A o to właśnie powinno im chodzić.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-06-02, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Uważam, że Polsat dokonał bardzo ważnej żeczy. Na pewno emitowanie odcinków od 1 odcinka znacznie podwyższy widownię. A o to właśnie powinno im chodzić.
Po pierwsze: "rzeczy" a nie "żeczy".
Po drugie, chodziło o wypełnienie dziury między Wydarzeniami a godziną 20:00 na czas letniego sezonu powtórkowego a Kiepscy się do tego świetnie nadają. Ale również sądzę, że oglądalność starych odcinków może być wysoka a nawet wyższa niż odcinków premierowych w ostatniego sezonu. Może to da Polsatowi do myślenia.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Mnie cieszy pokazywanie powtórek z tego powodu, że na pewno duża liczba ludności zobaczy na czym tak naprawdę polega ŚwK. Duża dawka humoru i niecodzienne sytuacje. Pierwszy sezon to sama śmietanka. Miłego oglądania;)
Ostatnio zmieniony przez Kamilovsky 2011-06-03, 17:43, w całości zmieniany 1 raz