Arnold Boczek, a znasz CMS Wordpress? Bo jego znajomość jest potrzebna do pomocy technicznej przys stronie.
karlaine,
Temat z nową wersją strony najwidoczniej upadł, gdyż Joke nie odpowiada na moje PW.
Także nadal potrzebna jest osoba, która potrafiłaby dokonać przeróbki stylu dla skryptu Wordpress.
Bez tego wszystko co możemy zrobić z wyglądem strony to zmiana stylu na taki, do którego pasowałoby obecne logo.
Jeśli Ty lub ktokolwiek inny chciałby się natomiast zająć zawartością strony (nowe działy, artykuły, newsy i inne treśli) to nie ma przeszkód by coś w tym kierunku zrobić.
Każdemu chętnemu mogę założyć konto redaktora pozwalające na dodawanie nowych treści.
Jeśli Ty lub ktokolwiek inny chciałby się natomiast zająć zawartością strony (nowe działy, artykuły, newsy i inne treśli) to nie ma przeszkód by coś w tym kierunku zrobić.
Każdemu chętnemu mogę założyć konto redaktora pozwalające na dodawanie nowych treści.
Z chęcią mogę się tym zająć, ale wolałabym, aby najpierw ulepszono nieco szatę graficzną strony.
Proponowałbym zmianę głównego zdjęcia na górze(OD lewej Boczek, pośrodku Ferdek, z prawej Halinka), na aktualniejsze i w szacie nowej czołówki i może jeszcze zdjęcia tego Derdka po prawej na bardziej aktualne
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Aktualne ,,zdjęcie" jest bardzo dobre, aktorzy sympatycznie się prezentują. Obecnie aktorzy wyglądają gorzej niż kiedyś (zwłaszcza Ferdek). Trudno by było (bazując na teraźniejszych podobiznach) zrobić grafikę o podobnym, miłym dla oka, efekcie. Dlatego lepiej niech zostanie jak jest.
_________________ Wolę żyć skromnie ale pozostać człowiekiem dużego formatu
Wrrrr... Tu rozmawiamy o stronie nie forum.
Jest dział:
Serwis
pod nim dział:
Forum
Na przyszłość rozróżniajcie jedno od drugiego!
Skoro już jesteśmy przy stronie to próbowałem dostosować obecne logo do stylu Wordpressa, ale mi się nie udało. Jest coś w kodzie co po tej edycji 'rozwala' cały wygląd.
Jeszcze jak spotkam się z jednym z znajomym, który siedzi w temacie to coś podpytam.
Wysłany: 2012-02-07, 16:39
Strona moim zdaniem zbędna. Najważniejsze rzeczy są pisane na forum, a na stronie nic się nie dzieje. Tylko karlaine dodaje tam opisy odcinków, które równie dobrze mogły być pisane na forum.
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-02-07, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
karlaine dodaje opisy odcinków z opiniami (z forum) i cytatami.
Jak wszystkie zostaną dodane to będzie świetna sprawa dla wszystkich, którzy szukają jakiegoś odcinka lub zastanawiają się, który warto oglądnąć itd.
Zresztą: zbiór najlepszych cytatów przyda się każdemu.
Poza tym dziś lub jutro (a najpóźniej do końca tygodnia) spróbuję jeszcze trochę poprawić grafikę zgodnie z sugestiami karlaine.