nie ... dlaczego ? przecież dołączyła do obsady sam jej nie lubię ale nic nie miał bym przeciwko gdyby się pojawiła
Sam sobie zapzreczasz... jak można kogoś nie lubić jako postaci jednoczesnie niemając nic przeciwko jej udziałowi w serialu?
-.Kajman.- napisał/a:
no właśnie, nie można jej odrzucać z serialu tylko dla tego że jej nie lubimy
Ty myślisz, ze w ten sposób robimy Ilczuk krzywde? Ona ma to w d*&ie. Tak jak ten serial, to jest dla niej sposób na zarobienie kasy. Wszystko będziesz lubił co Ci Yoka powie?
Ale ja tylko wyrażam swoje subiektywne uczucia...
Może i sobie zaprzeczam .... ja jej nie lubię jako postaci grającej w serialu sposobu mówienia i w ogóle ale uważam że mogła by się pojawić choćby dlatego że jest żoną Waldka
Aha i jeszcze jedno sam komuś błędy wytykasz a sam ich masz w nadmiarze
* Zaprzeczasz , jednocześnie,nie mając
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Ostatnio zmieniony przez adam908 2012-02-07, 14:06, w całości zmieniany 2 razy
Nie wiem dlaczego patrząc na inne fora są bardziej jaskrawe i tu tego brakuje
Tak, zrobimy to forum na typowy, standardowy i współczesny kicz.
I tacy ;udzie niszczą świat (nie przesadzam, bo tak jest teraz w XXI wieku w każdej dziedzinie życia, na cokolwiek spojrzę) Wszystko jest przedobrzone, jakieś wygibasy. Wszędzie "dizajnerskie", plastikowe(dosłownie i w przenośni) chińskie pedryle z przyszłości się panoszą Na szczęście ich dzieła się psują, a stare wynalazki się trzymają. Dusza tego forum tkwi właśnie w tej prostocie(prostocie, ale nie jest też prymitywne, odsługuje się je fantastycznie )
Motto dobrej rzeczy- "Funkcjonalna prostota"
Ja jestem bardzo "tradycyjny" , jedynie wbrew pozorom nowi Kiepscy mi się podobają.
Moja mentalnościowa dygresja.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2012-02-07, 14:43, w całości zmieniany 4 razy