Dziś dodałem:
- nowy dział w kategorii SERIALE - Ogólnie o serialach
- nową kategorię FILMY z działami: Ogólnie o filmach, Polskie, Zagraniczne
Co sądzicie o tym pomyśle?
DO MODERATORÓW:
Proszę Was o przesunięcie filmowych tematów z forum do nowych działów.
Sam przesunąłem tematy filmowe z SERIALE Zagraniczne do FILMY Zagraniczne i kilka tematów z Offtopic do Ogólnie o filmach.
Dziś dodałem:
- nowy dział w kategorii SERIALE - Ogólnie o serialach
- nową kategorię FILMY z działami: Ogólnie o filmach, Polskie, Zagraniczne
Co sądzicie o tym pomyśle?
DO MODERATORÓW:
Proszę Was o przesunięcie filmowych tematów z forum do nowych działów.
Sam przesunąłem tematy filmowe z SERIALE Zagraniczne do FILMY Zagraniczne i kilka tematów z Offtopic do Ogólnie o filmach.
Dobrze, że są nowe działy, lecz jeśli tak będziemy dodawać no nie wiem czy strona nie powinna zmienić nazwe na jakąś ogólną
Myslę, że Marcos ma troche racji. Obecnie, tylko połowa działów na forum dotyczy Kiepskich Chyba dopiero teraz doszedłem do takich wniosków. Po co to wszystko? Filmy, seriale.. Za dużo wszystkiego, co nie jest w żaden sposób związanego z ŚwK. Poza tym, takie dyskusje niepotrzebnie wyczerpują forumowy transfer (dobrze mówię?).
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Kategoria: Filmy i seralie
Podkategorie: Dyskusja ogólna, Seriale polskie, Seriale zagraniczne, Filmy polskie, Filmy zagraniczne
W ten sposób kategorie byłyby tak samo czytelne, ale zmniejszyła by się długość forum, a cała dyskusja o filmach czy serialach zostałaby odsunięta na dalszy plan.
Pomysł ok, jeszcze bym posegregował nazwy filmów/seriali alfabetycznie na poszczególnych podforach.
Tutaj nie ma takiej potrzeby, bo jeśli ktoś będzie szukał filmu to użyje wyszukiwarki.
Nawet jeśli ustawię alfabetycznie to jedni będą szukali po polskim tytule, drudzy po zagranicznym.
Cytat:
Po co to wszystko? Filmy, seriale..
To tematy bliskie Kiepskim. Zwłaszcza seriale polskie.
Więcej możliwości dyskusji = więcej postów = większa aktywność
A działy typu Ćwiartki 3/4 i wszelkie offtopowe są ważne dla forum w przerwie między sezonami, gdy o Kiepskich dyskutuje się mniej.
Cytat:
Poza tym, takie dyskusje niepotrzebnie wyczerpują forumowy transfer (dobrze mówię?).
To akturat ma znikomy wpływ.
Największy ma ilość odwiedzin strony, ale to już osobny temat.
The Iceman; pomysł dobry. Trochę go jednak przerobiłem chcąc je lepiej wyróżnić.
W tym temacie będę informował o nowościach i zmianach na forum. Przeznaczony jest on wyłącznie na moje newsy i wasze komentarze odnośnie nich.
Nie piszcie tu o własnych propozycjach. Umieszczajcie je tutaj: http://www.forum.kiepscy....ycje-vt2711.htm
Dziś doszedł dział GRAFIKA.
Stworzyłem to, gdyż dotąd grafiki użytkowników znajdowały się w dziale 'Fan Fiction' przeznaczonym, jak mówi jego opis, na twórczość literacką.
Proszę moderatorów o przeniesienie odpowiednich tematów z FAN FICTION do GRAFIKA.
Myślę, że dzięki temu każdy łatwiej odnajdzie to czego szuka, czy to grafiki, czy to opowiadania.
Poza tym najważniejsze tematy w tym dziale wyróżniłem kolorem żółtym, by korzystać z nich (jeśli są odpowiednie na dany post) zamiast zakładać nowe.
Na prośbę monterra07 powstał nowy dział - "Miodowe Lata".
Jeśli będzie mało popularny to zostanie usunięty, a posty zostaną przeniesione do tematu "Miodowe lata".
Jeśli jednak będzie w nim kilka/kilkanaście tematów, kilkadziesiąt postów to zostanie.
To taki eksperyment.