Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowości na forum
Autor Wiadomość
Kiepsky 
Administrator

Wysłany: 2011-12-17, 17:07   

Dziś dodałem:
- nowy dział w kategorii SERIALE - Ogólnie o serialach
- nową kategorię FILMY z działami: Ogólnie o filmach, Polskie, Zagraniczne

Co sądzicie o tym pomyśle?

DO MODERATORÓW:
Proszę Was o przesunięcie filmowych tematów z forum do nowych działów.
Sam przesunąłem tematy filmowe z SERIALE Zagraniczne do FILMY Zagraniczne i kilka tematów z Offtopic do Ogólnie o filmach.

Zobacz koniecznie: Zgłoś posty do usunięcia

paździoch91 
Moderator
Menda bazarowa

Wysłany: 2011-12-17, 17:46   

Pomysł ok, jeszcze bym posegregował nazwy filmów/seriali alfabetycznie na poszczególnych podforach.

Marcos 
Edzio Listonosz

Wysłany: 2011-12-17, 18:21   

Kiepsky napisał/a:
Dziś dodałem:
- nowy dział w kategorii SERIALE - Ogólnie o serialach
- nową kategorię FILMY z działami: Ogólnie o filmach, Polskie, Zagraniczne

Co sądzicie o tym pomyśle?

DO MODERATORÓW:
Proszę Was o przesunięcie filmowych tematów z forum do nowych działów.
Sam przesunąłem tematy filmowe z SERIALE Zagraniczne do FILMY Zagraniczne i kilka tematów z Offtopic do Ogólnie o filmach.

Dobrze, że są nowe działy, lecz jeśli tak będziemy dodawać no nie wiem czy strona nie powinna zmienić nazwe na jakąś ogólną

david123lost 
Moderator

Wysłany: 2011-12-18, 16:10   

Myslę, że Marcos ma troche racji. Obecnie, tylko połowa działów na forum dotyczy Kiepskich :-/ Chyba dopiero teraz doszedłem do takich wniosków. Po co to wszystko? Filmy, seriale.. Za dużo wszystkiego, co nie jest w żaden sposób związanego z ŚwK. Poza tym, takie dyskusje niepotrzebnie wyczerpują forumowy transfer (dobrze mówię?).

The Iceman 
Moderator
Ale tak normalnie?

Wysłany: 2011-12-18, 16:45   

Ja zrobiłbym to tak:

Kategoria główna: Offtopic

Kategoria: Filmy i seralie
Podkategorie: Dyskusja ogólna, Seriale polskie, Seriale zagraniczne, Filmy polskie, Filmy zagraniczne

W ten sposób kategorie byłyby tak samo czytelne, ale zmniejszyła by się długość forum, a cała dyskusja o filmach czy serialach zostałaby odsunięta na dalszy plan.

david123lost 
Moderator

Wysłany: 2011-12-18, 17:01   

Idalny plan, popieram. Filmy i seriale to też offtopic, więc dlaczego są odłączeni od tej kategorii?

Kiepsky 
Administrator

Wysłany: 2011-12-18, 17:42   

Cytat:
Pomysł ok, jeszcze bym posegregował nazwy filmów/seriali alfabetycznie na poszczególnych podforach.

Tutaj nie ma takiej potrzeby, bo jeśli ktoś będzie szukał filmu to użyje wyszukiwarki.
Nawet jeśli ustawię alfabetycznie to jedni będą szukali po polskim tytule, drudzy po zagranicznym.

Cytat:
Po co to wszystko? Filmy, seriale..

To tematy bliskie Kiepskim. Zwłaszcza seriale polskie.
Więcej możliwości dyskusji = więcej postów = większa aktywność
A działy typu Ćwiartki 3/4 i wszelkie offtopowe są ważne dla forum w przerwie między sezonami, gdy o Kiepskich dyskutuje się mniej.

Cytat:
Poza tym, takie dyskusje niepotrzebnie wyczerpują forumowy transfer (dobrze mówię?).

To akturat ma znikomy wpływ.
Największy ma ilość odwiedzin strony, ale to już osobny temat.

The Iceman; pomysł dobry. Trochę go jednak przerobiłem chcąc je lepiej wyróżnić.

Kiepsky 
Administrator

Wysłany: 2011-12-26, 12:43   Nowości na forum

W tym temacie będę informował o nowościach i zmianach na forum. Przeznaczony jest on wyłącznie na moje newsy i wasze komentarze odnośnie nich.
Nie piszcie tu o własnych propozycjach. Umieszczajcie je tutaj: http://www.forum.kiepscy....ycje-vt2711.htm

Dziś doszedł dział GRAFIKA.
Stworzyłem to, gdyż dotąd grafiki użytkowników znajdowały się w dziale 'Fan Fiction' przeznaczonym, jak mówi jego opis, na twórczość literacką.

Proszę moderatorów o przeniesienie odpowiednich tematów z FAN FICTION do GRAFIKA.

Myślę, że dzięki temu każdy łatwiej odnajdzie to czego szuka, czy to grafiki, czy to opowiadania.

Poza tym najważniejsze tematy w tym dziale wyróżniłem kolorem żółtym, by korzystać z nich (jeśli są odpowiednie na dany post) zamiast zakładać nowe.

Kiepsky 
Administrator

Wysłany: 2012-03-05, 22:35   

Na prośbę monterra07 powstał nowy dział - "Miodowe Lata".

Jeśli będzie mało popularny to zostanie usunięty, a posty zostaną przeniesione do tematu "Miodowe lata".
Jeśli jednak będzie w nim kilka/kilkanaście tematów, kilkadziesiąt postów to zostanie.
To taki eksperyment.

Dan-TuTenCham 
Kiepski Znawca
MARCIN MIROWSKI-OUT

Ostrzeżeń:
 5/3/6
Wysłany: 2012-03-05, 22:42   

Heh ;-)

Pomyśleć że wywołałem taką "modę " na ML :mrgreen: (zupełnie przez przypadek :-> ) Troszkę teraz zdradzam Kiepskich :-P
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2012-03-05, 22:44, w całości zmieniany 1 raz  

Kiepsky 
Administrator

Wysłany: 2012-04-27, 20:07   

Od dziś każda osoba, która z ShoutBoxa będzie korzystać w celu obrażania innych użytkowników i prowadzenia kłótni otrzyma zakaz pisania w ShoutBoxie.

Mam dość tego co się ostatnio dzieje. To małe okienko też ma wpływ na ocenę całokształtu forum.

Sheina 
Paździoch
Pałka sie przegła!

Wysłany: 2012-04-27, 20:10   

Cóż, sprawiedliwość musi być. Miejmy tylko nadzieję, że teraz na SB będzie spokój.

monterr07 
Ferdynand Kiepski
Podporucznik Jan Kos

Wysłany: 2012-04-27, 20:46   

Bardzo słusznie. Ja ze swojej strony postaram się pohamować jednego z kolegów, bo bez niego nie będzie tak fajnie ;)

Odpowiedz do tematu