Dla mnie najlepszy był zdecydowanie sezon 1, zadecydowały o trym świeże pomysły, śmieszność i wspaniała gra aktorów. Natomiast wg mnie wszystkie serie (do 12) są dobre. Na wyróżnienie zasługuje też seria 5.
Ja żem wybrał sezon oznaczony numerkiem 5. Czemu ? Miał w sobie to coś po prostu. Doskonały humor, klimat. Takie odcinki jak "Menda" czy "Fryzjer" są amazing jak to na wyspach mówią.
_________________ "Wypierdzielaj stąd, grubasie agresywny.." by Ferdynand Kiepski
Ciekawe czy jakby w tej ankiecie był sezon 12,13,14 to by ktoś wybrał któryś z nich za najlepszy Ja nigdy w życiu.
1 SEZON jest najlepszy, ponieważ w nich odnajduję prawdziwych, dobrych Kiepskich i chyba nigdy to się nie zmieni. Gdyby nie te odcinki to chyba serial nie zdobył by takiej popularności? No gdzie.. może by zdobył popularność przy miernotach Pana reżysera Y?
5 również jest tym prawie najlepszym, choć minimalnie gorszy jednak (ale tak prawie na równi, 1 sezon ma jednak to coś). 5 wprawdzie też ma to coś, ale on jest inny. Każdy kto oglądał odcinki sezonu 5, wie o czym mówię. Ale generalnie tematy odcinków są ciekawe, a odcinki przezabawne.
Najlepszy jest oczywiście pierwszy sezon . Nie mam co od tego żadnych wątpliwości. Na wysokim poziomie stoi rónież sezon 5, jednak to już zupełnie inny klimat.
_________________ Nie będziem Niemiec pluł nam w twarz.
Sezon 1 jest zdecydowanie najlepszy. Nic go nie przebije. Wtedy to była taka nowość, jeszcze twórcy mieli wspaniałe, oryginalne pomysły na odcinki, praktycznie wtedy ze ŚWK się dopiero zapoznawaliśmy. Niepowtarzalna gra aktorów, oraz humor w tym sezonie nie przebije żadnego innego sezonu.
A na drugim miejscu, według mnie uplasował się sezon 5.