"Oczywiście "Cicha noc", a dalej kolejność jak w ankiecie: "Lolek", "Opowieść Wigilijna" i na końcu najgorszy: "Świąteczna ballada o problemach sąsiada".
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
W tej ankiecie chodzi o to, żeby pokazać, który odcinek wigilijny był najlepszy. Jeśli nie podoba ci się żaden, to nie głosuj. A myślę, że nie ma takiej możliwości, żeby każdy z wigilijnych odcinków stał wg. ciebie na tym samym poziomie. Któryś musi być lepszy, przynajmniej minimalnie.
Ja wybrałem Cichą noc. Na drugim miejscu jest Lolek, na trzecim Opowieść wigilijna i na ostatnim Świąteczna ballada o problemach sąsiada.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-12-11, 10:42, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie "Cicha Noc" jest najlepszym świątecznym odcinkiem. Nie wiem czemu ale mam taką tradycję, że co roku w Wigilie oglądam wszystkie świąteczne odcinki ŚWK. A w sylwester oglądam "Sylwester bez granic". Nie wytrzymam jak w te dni nie obejrzę tych odcinków.
Nie wiem czemu ale mam taką tradycję, że co roku w Wigilie oglądam wszystkie świąteczne odcinki ŚWK.
Ja też tak mam Tak samo jak kilka dni po jakimś pogrzebie na którym zdarzy mi się być oglądam stype Nie wiem chyba dla odreagowania chociaż zawsze bije się z myślami że "nie wypada".
Wracając do tematu na pierwszy miejscu "Cicha noc" w której zawsze najbardziej urzekają mnie pokazane zupełnie inaczej niż zwykle relacje Waldek/Ferdek a Babka. Na drugim miejscu "Lolek", potem "Świąteczna ballada" i na końcu "Opowieść wigilijna". Generalnie odcinki świąteczne zawsze trzymają poziom.
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.