W ankicie zaznaczyłam odcinek "Wszechobecny", chociaż świetne były także wszystkie odcinki za wyjątkiem "Babski wieczór" (chociaż w zasadzie też był fajny), "Kochaj albo tańcz" (ten mi się nie podobał), "Niestabilność" (w miarę fajny, ale jakiś dziwny) oraz "Konflikt pokoleń" (nawet fajny był, ale czegoś jednak mi w nim brakowało, a w dodatku zbyt dużo scen z Mariolką i Halinką).
Najbardziej uśmiałem się oglądając odcinki Wszechobecny i Dance Makabre, ale stawiam na ten pierwszy, natomiast najgorszym był zdecydowanie Konflikt Pokoleń i wcale nie mam tu na myśli tylko nowej serii, ogólnie jeden z najgorszych odcinków w historii ŚWK
Zaznaczyłem "Dance Macabre". Może nie był szczególnie śmieszny, ale miał dwa plusy: sensowny i pouczający scenariusz oraz brak dużej ilości udziwnień typu: sceny poza kamienicą kręcone sztucznie w greenboxie oraz liczne retrospekcje.
Na drugim miejscu "Wszechobecny", tu jednak na minus historia o pastorze. Potem "Skok w bok" i "Syn Nilu" (w przypadku tego drugiego dobry początek a potem coraz gorzej).
Najgorsze: "Niestabilność", "Skowyt" i "Konflikt pokoleń".
Nie oglądałem: "Babski wieczór". "Kochaj albo tańcz" - widziałem zakończenie, również bez rewelacji.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Najlepszy wg. mnie to był odcinek Wszechobecny. Skok w bok na drugim miejscu. Ale bardzo fajny. Akcja poza kamienicą. W "Syn Nilu" też nic nie brakowało. Najgorszy był BABSKI WIECZÓR, i KONFLIKT POKOLEŃ. A reszta OKej.
Po co tworzycie taką ankietę, skoro sezon nie został jeszcze zakończony? Ja chętnie zagłosowałbym na "Opowieść wigilijną", ale nie ma takiej opcji w ankiecie.
No to oczywiście że dodaj i dodaj jeszcze odcinek z balem sylwestrowym jak cały sezon ma być to ma być
Mimo iż poziom serialu spadł to i tak jest tu kilka dobrych odcinków. Nie mam jednego faworyta z tego sezonu lubię kilka odcinków, a mianowicie: Skok w bok, Kalendarz, Kapeć, Wszechobecny i Syn nilu. Ale zagłosowałem na Skok w bok :)
Już dodałam tę opcję.
Mi w tej serii nie podobały się odcinki: Niestabilność i Kochaj albo tańcz (właściwie ogólnie to był fajny odcinek, jednak były trzy sceny, które go zespuły).
Babski wieczór taki średni, bo było za mało Boczka, Ferdka i Paździocha. Jednak raczej ogólnie na plus. To samo z odcinkiem Opowieść wigijilna - Halinka była zbyt sztuczna w nim.
Ja zagłosowałem na Dance Macabr. Nie wiem co w odcinku Wszechobecny Wam się podobało. Cały czas o Boczku, a jak oni niby mieli myśleć o kimś innym? To na końcu pojawił się Boczek, o czym byłem w 100% przekonany.