Wysłany: 2010-04-02, 20:10 Nabór na nowych moderatorów
Poszukuję nowych moderatorów. Na wstępie zaznaczę, że MUSZĄ to być osoby, które potraktują swoje obowiązki poważnie i na bieżąco będą dbały o porządek na forum, brak spamu oraz ogólną jakość dyskusji.
Jeśli zależy Ci tylko na randze to nie ma sensu się zgłaszać. Są inne metody wyróżnienia na forum, a użytkownicy i tak zweryfikują Twoje zaangażowanie.
Jeśli uważasz, że jesteś odpowiednią osobą i chciałbyś się sprawdzić w ekipie forum to czytaj dalej
Wymagania dla chętnych:
- minimum 100 postów
- brak ostrzeżeń
- wybranie w poście-zgłoszeniu znajomości funkcji moderatora:
a) znam funkcje moderatora na phpBB by Przemo
b) nie znam, ale nauczę się ich we własnym zakresie
c) nie znam i potrzebuję objaśnienia ich
- mile widziane członkowstwo w grupach na forum
Proszę zgłaszać się w tym temacie.
Spośród zgłoszeń wybiorę osoby, które uznam za najlepszych kandydatów.
Nie liczy się kolejność zgłoszeń.
Nie mam setki, ale od momentu rejestracji jestem tu codziennie i bede do końca swoich dni, bo ten serial to część mojego życia Jeżeli nie ma przeciw, to moge pomóc w moderowaniu forum. Co do wymagań, to prowadziłem forum z php ale nie był modyfikowany przez Przemo.
_________________ 'Dziwne, to jest gówno, jak nie śmierdzi'
- true
Ja mam spore doświadczenie w prowadzeniu różnych stron, bo sam posiadam aż dwa serwisy z forami. To forum odwiedzam w zasadzie codziennie i nie chcę patrzeć na szerzący się burdel, dlatego też chciałbym pomóc.
a) znam funkcje moderatora na phpBB by Przemo
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-04-02, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Witam,
Z wielką chęcią zająłbym się takim zadaniem, Kiepscy to serial, którym się interesuję od premierowego odcinka, a kolejny plus to taki, że opanowuję informatykę (uczęszczam do technikum informatycznego). W miarę możliwości jestem często na forum.
b) nie znam, ale nauczę się ich we własnym zakresie
Ostatnio zmieniony przez locka 2010-04-02, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Do forum należę od niedawna, jednak nie mam zamiaru go nigdy opuszczać, ponieważ kocham świat Kiepskich, a forum w pewnym sensie przybliża mnie do nich. Chętnie pomógłbym w prowadzeniu tego forum. Jeżeli chodzi o wymagania:
- 100 postów mam,
- Ostrzeżeń nie mam i mieć nie zamierzam,
- Funkcji moderatora na phpBB by Przemo nie znam, ale nauczę się ich we własnym zakresie.
Jestem na forum już od kilku miesięcy, stąd zdążyłem się zapoznać z jego funkcjonowaniem. Staram się pisać sensownie i na temat. W swoich postach staram się unikać literówek i błędów ortograficznych oraz interpunkcyjnych. Na forum zaglądam często. Funkcję moderatora na phpBB by Przemo dobrze znam, gdyż moderuję już forum o komunikacji miejskiej w Krakowie, które jest w tym samym skrypcie. Poza tym, "grzebanie" w panelu moderacji nie sprawia mi problemu.
Zależy mi na porządku na tym forum, szczególnie jeśli chodzi o:
- zapytania "w którym odcinku...?"
- tematy z odcinkami.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Na drugiego moderatora wybrałem locka. To wyróżniający się użytkownik, redaktor strony i pomysłodawca stworzenia jej nowej wersji. Na pewno sprawdzi się w tej roli
Jeszcze dwie prośby do moderatorów:
- przeglądnijcie starannie starsze posty z okresu kiedy Kiepskiej_Fanka przestała moderować forum
- dajcie mi znać gdyby trzeba było zatrudnić dodatkowego moderatora
Może ktoś jeszcze chciałby się zgłosić?
Wymagania jak w pierwszym poście tego tematu.
Tym razem zbieram chętnych i zrobię ankiete, w której każdy będzie mógł oddać głos i uzasadnić.
Kto z chętnych ma najwięcej głosów zostaje nowym moderatorem.