Jak uważacie kto mógłby jeszcze odejść by ŚWK istniał a nie miał braków.
Nie zamieszczam prezesa Kozłowskiego, Edzia - bo oni to prawie nie występują a raczej gościnnie , Ferdka - bo jest obowiązkowy.
Teraz wszyscy są słabi, ale Mariolka najgorsza (biorąc pod uwagę fakt, że Halinka jak na razie w obecnym sezonie się polepszyła, a Boczek nie zgrywa kompletnego idioty). Mogłoby jej nie być i serial nie straciłby dużo, a nawet chyba by zyskał.
Mularczyk już dawno jest nie potrzeba. Nie ma pożytecznej roli, nie wiadomo co ona jeszcze robi w tym serialu, więc musi odejść. Swoją drogą jest to postać w ogóle nieśmieszna.
Ostatnio zmieniony przez The Iceman 2010-03-13, 11:38, w całości zmieniany 1 raz
Ja również uważam że powinna odejść Basia Mularczyk. Wcześniej jeszcze jakoś ją znosiłem ale teraz w 11 seri a szczególnie w odcinku "Wspólnota" już nie mogę jej wytrzymać.
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Mam nadzieję, że twórcy wezmą to do siebie. Nie sugeruję tutaj wyrzucania kogoś, ale ta postać wcale nie jest potrzebna. Wręcz psuje atmosferę serialu, która i tak dobra nie jest.
Mariolka jest nudna i słaba co prawda w dawnych seriach jakoś goniła cząłówkę ale teraz kicha
_________________ rym cym cym z dupy dym!!!!!
sigi [Usunięty]
Wysłany: 2010-03-13, 20:07
Jeżeli Waldek odszedł to może i Mariolka.Ale uważam że ankieta jest do niczego.Bo to główne postacie tego serialu.I nie wyobrażam sobie Kiepskich np. bez Paździocha albo innych ujętych w tej ankiecie.W ankiecie powinne być inne znane osoby,nie ma ale tu mowy o gościach.
I tak już jest ciężko wymyślać nowe wątki dla takiej liczy postaci jaka jest obecnie w serialu,więc zamiast odejścia lepiej żeby wprowadzili nowego bohatera.
_________________ "Jeszcze jeden numer taki,a wypruje z pana flaki!"
I tak już jest ciężko wymyślać nowe wątki dla takiej liczy postaci jaka jest obecnie w serialu,więc zamiast odejścia lepiej żeby wprowadzili nowego bohatera.
podpisuję się pod tym bo redukcja liczby bohaterów serialu tylko go zniszczy
Mariolka powinna odejść. Kiedyś naprawdę fajnie grała, teraz robią z niej na siłę wymądrzającą się, poważną kobitkę, a to sztucznie wychodzi. Może i nie jest już nastolatką ale taka rola jaką miała niegdyś wciąż by jej zapewne pasowała.
Zamiast tego powiększyć rolę Edzia (teraz to i tak chyba niemożliwe - choroba) i usunięcie jej byłoby niezauważalne.
Przede wszystkim Basia Mularczyk czyli Mariolka nie jest profesjonalną aktorką więc trudno oczekiwać od niej jakiś cudów,to prawda kiedyś grała lepiej,obecnie obniżyła loty jednak to samo tyczy się prawie wszystkich aktorów,wyjątkiem jest chyba Paździoch który przynajmniej próbuje trzymać dawny poziom.Podsumowując nie chciałbym aby nikt z wyżej wymienionych osób odszedł z serialu.
Mariola jest potrzebna, bo Ferdek się często na nią wścieka itd. Natomiast Helena prawie wogóle nie występuje i według mnie jest niepotrzebna bo tylko niepotrzebnie wkurza oglądaczy.
A ja bym wolał żeby wszyscy zostali. Baśka Mularczyk cienko gra Mariolkę, nie to co kiedyś, w starych odcinkach, ale jak zaczną tak odchodzić aktorzy to nikt nie zostanie. Przydałoby się żeby ktoś gościnnie przybył. Na stronie swiatseriali.pl kiedyś pisali że dużo osób będzie występować gościnnie. Nawet Krzysztof Ibisz. A już kilka odcinków zleciało i nic.