Nie no, bez obrazy dla innych autorów, ale jeśli takie coś ma wygrać to ja dziękuję...
Wpisy osób obecnie prowadzących w klasyfikacji:
Cytat:
"Ferdek ty jełopie jeden ! Tylko byś chlał te piwko cały czas i siedział przed telewizorem z brzuchem na wierzchu....Byś poszukał w końcu sobie pracy ja Tobie całe życie na piwo nie będę dawać. I masz mi jakiś głupich wymówek nie wymyślać bo gówno mnie to interesuje.... Ale, Halinka ja do pracy się nie nadaje....Gówno mnie to jełopie obchodzi. Rusz ten tyłek śmierdzący jeden i do urzędu, pracy byś się chociaż poszukał..Halinka nie ma tak dobrze. Won mi z tego pokoju capie jeden ! "
Cytat:
w d*&e węza,a ugryź ty mnie w d*&e, cycu ta twoja pupcia to głupia jest i nienormalna, a wiesz gdzie możesz mi skoczyć, a w d*&ie mam to, to jest etnograficzne, w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem, panie paździoch pan jest męda społeczna i kanalia, dzieci własnego ojca do grobu doprowadzą,
Cytat:
a w d*&e węza, własnego ojca do grobu doprowadzą, cycu ta pupcia to jest głupia i nienormalna, panie pan jest męda i kanalia, w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem, a w d*&e mnie ugryźnie o tu, a co ty myslała że ja siedze i nic nie robie, ta cała dupcia to tylko na dolary leci, dupd d*&a i jeszcze raz d*&a,
Cytat:
Babuniu kochana, da Babunia zmieniarkę. - Ferdek.
- Ani mi się waż Kanalio Jedna, ja tu Pielgrzymkę oglądam. - Babka.
- Babka, ale mecz ważny leci we telewizorze - Ferdek.
- A coś ty taki miły się zrobił, hee ? - Babka.
- A co Babka myślała? Że ja bede zawsze Babka kurde kanalią, co Babka? - Ferdek.
- Idź ty. Ty zawsze będziesz Kanalią - Babka.
- No ale da Babka zmieniarkę! Ja chcę mecza oglądać no, Babka! - Ferdek.
- Włącz sobie radio w kuchni i słuchaj , hie hie - Babka.
- Babka da te zmieniarke bo inaczej Babke do szafy wsadze - Ferdek.
Wchodzi Boczek:
- Panie Boczek, powiedz cos pan Babce aby dala zmieniarke bo mecza chce oglądac we telewizorze no - Ferdek.
- Panie Boczek idź pan nażryj się bigosu i oglądaj swój balet mongolski , hie hie - Babka.
- Nie bądź pani taka. Ja przyszedłem do pana Ferdka mecza oglądać no. Piwko przyniosłem - Boczek.
- Dajcie wy mi spokój, bo ja Pielgrzymkę oglądam - Babka.
- Babka, no. Ale jaka Pielgrzymka. Ja chce mecza, kurde Babka! - Ferdek.
- A co mnie to obchodzi. Kto ma zmieniarkę ten ma władzę, hie hie - Babka.
- Babka, słuchaj Babka. Jak Babka zaraz nie odda tej zmieniarki to Babka nie dostanie obiadu dzisiaj - Ferdek.
- A mi tam nie zależy Kanalio, ja mam rentkę a ty nie masz, hie hie - Babka.
- Babka, Babka niech mnie lepiej nie denerwuje i daje zmieniarkę - Ferdek.
- Nie dam i odwalcie się wy wszyscy ode mnie - Babka.
- Pani Rozalio, a jak ja bym panią zaprowadził dzisiaj do kościółka? - Boczek.
- A idź pan ze swoją dobrocią. Co to wy macie dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt? - Babka.
- Babka, Babka doprowadziła mnie do szału! Babka, wy-cho-dzi-my. - Ferdek.
- Nie! Nie! Nie! Ja chcę oglądać Pielgrzymkę! Kanalio jedna! Ja się z tobą policzę!
- No! Zmieniaj pan kanała panie Boczek - Ferdek.
- Coś pan zrobił z Babką? - Boczek.
- Do szafy żem ją zamknął. Przez godzinę nie wylezie i bedzie spokój - Ferdek.
- Masz pan browarka, żem kupił jak żem szedł do pana - Boczek.
- O widzisz pan, takich ludzi jak pan to mało na świecie... Kurde,, oo... chciałem kurde browarka no - Ferdek.
Przepraszam bardzo, ale jeśli te osoby wygrają, to będzie to naprawdę niesprawiedliwe. Proszę mi wskazać, co w tych wpisach jest WŁASNEGO autorstwa Sorry za to słowo, ale to jest irytujące ku*wa!
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-04-17, 21:55, w całości zmieniany 2 razy