Wysłany: 2010-02-10, 10:11 Konkurs na stronę internetową
Witam,
Zdecydowaliśmy większością iż strona www.kiepscy.org.pl nie prezentuje się za ciekawie!
Dlatego ogłaszam konkurs na najlepszą stronę www zaprojektowaną choćby w bezpłatnym Gimpie. Kategorię, które powinna zawierać ów strona to:
-Nowości związane z serialem
-Dokładne streszczenia wszystkich odcinków
-Filmiki z planu(making off)
-Opis bohaterów
-Ciekawostki związane z serialem(np. plan kamiennicy,)
-Zdjęcia
-email do Kiepskich i do twórców strony
Strona ma być wyłącznie zaprojektowana dlatego nie jest potrzebna znajomość języka (x)HTML czy PHP. Możecie nawet to zrobić w Paint-cie, tylko aby to miało ręce i nogi.
Czas na składanie propozycji jak w opisie tematu do 14.03.2010 następnie dołączę do tego tematu ankietę i będzie można głosować.
Nie gwarantuję iż strona, która wygra będzie faktycznie stroną adresu www.kiepscy.org.pl
bo musi to zaakceptować właściciel serwisu.
Oto moje dzieło wzorowane na starej oryginalnej stronie Kiepskich.
creaultra napisał/a:
lepiej założyc strone na jakimś serwisie hostującym darmowe strony internetowe
Taka strona byłaby bardziej profesjonalna
Prościej by tak było jednak wg mnie strona, powinna nawiązywać do serialu, być w takim stylu jak serial, by przyciągała nowych ludzi, a takie serwery tego nie umożliwią.
Przynajmniej takie jest moje zdanie.
Ostatnio zmieniony przez locka 2010-02-10, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo się cieszę. Czekam na kolejne propozycje, mam nadzieję, że będzie kilka aby było z czego wybrać. A pro po propozycji fan ferdynanda, faktycznie ciężko z niej przeczytać,a strona powinna być w miarę czytelna. Ale ogólnie ok.
Ja raczej nie zrobię, ale mam propozycję dla tych którzy się tym zajmą. Może na głównej stronie od razu powinny wyświetlać się aktualności, a nie tylko samo menu? Byłoby trochę dynamiczniej.
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
Wszystko OK, ale może zamiast nowej strony wystarczyłoby zmodyfikować starą?
Oparta jest na CMSie Wordpress więc jest do niej mnóstwo stylów graficznych, które można przystosować pod Kiepskich (logo itd).
Na obecnej stronie jest już trochę informacji, więc to lepsze niż start od zera
Może niech każdy napisze co według niego powinno znajdować się na tej stronie. Nie chodzi mi o informacje ogólne typu: (opis odcinków, czy ciekawostki) tylko o dokładne informacje.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]