Wysłany: 2012-02-12, 12:27
Tak jest jak mają jakąś okazję np. wspomniane Mikołajki to dają takie odcinki. Tera było że zamiast meczu o Superpuchar dali też odcinek z motywem piłkarski czyli "Złoty gol"
Gdyby nowa seria nie zaczynała się 7.03, to w ten dzień wypadłby podwójnie odcinek "Wrota piekieł".
Swoją drogą, Polsat przesadza z powtórkami 7 sezonu. W wakacje były, teraz znowu są o 20:00 a o 19:30 leci 6 sezon po którym za tydzień będzie znów 7. Czy naprawdę nie ma innych sezonów? Ja rozumiem, że nie chcę emitować starszych odcinków ze względu na ich zróżnicowane czasy trwania ale mogliby zapodać np. 8 albo 9 sezon. To jeszcze nie są aż tak słabe odcinki a dawno ich nie było w telewizji.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
POLSAT:
10:30, odc.193 "Bogacz"
19:30, odc.266 "Ferdynand K."
POLSAT 2:
03:55, odc.140 "Cios w nos"
13:30, odc.140 "Cios w nos"
22:55, odc.141 "A robić nie ma komu..."
Środa, 22.02.12
POLSAT:
10:30, odc.194 "Ręka wisielca"
19:30, odc.267 "Uśmiech zębiczny"
20:00, odc.277 "Koniec świata męskiego bata"
POLSAT 2:
04:05, odc.141 "A robić nie ma komu..."
13:30, odc.141 "A robić nie ma komu..."
22:50, odc.142 "Polaka portret własny"
Gdyby nowa seria nie zaczynała się 7.03, to w ten dzień wypadłby podwójnie odcinek "Wrota piekieł".
Swoją drogą, Polsat przesadza z powtórkami 7 sezonu. W wakacje były, teraz znowu są o 20:00 a o 19:30 leci 6 sezon po którym za tydzień będzie znów 7. Czy naprawdę nie ma innych sezonów? Ja rozumiem, że nie chcę emitować starszych odcinków ze względu na ich zróżnicowane czasy trwania ale mogliby zapodać np. 8 albo 9 sezon. To jeszcze nie są aż tak słabe odcinki a dawno ich nie było w telewizji.
A według mnie w ogóle premiery powinny być przeniesione na piątki o 19:30 (z emisji sobotnich można by zrezygnować i dać film) z kolei od poniedziałku do czwartku byłyby powtórki starych odcinków. Powtórka premierowego odcinka byłaby w poniedziałek o 10:30 a powtórki starych odcinków od wtorku do piątku.
A według mnie w ogóle premiery powinny być przeniesione na piątki o 19:30 (z emisji sobotnich można by zrezygnować i dać film) z kolei od poniedziałku do czwartku byłyby powtórki starych odcinków. Powtórka premierowego odcinka byłaby w poniedziałek o 10:30 a powtórki starych odcinków od wtorku do piątku.
Świetny pomysł z przeniesieniem premier odcinków na piątek,wtedy byłby weekend czyli 2 dnia na odchorowanie widoku głupiej Jolaśki .
Za emisję filmu trzeba płacić tantiemy { osobno za każde odtworzenie podobno nawet dochodzą do 300 tys. za wieczorny film - to prawie 10 razy tyle co 1 odcinek nowych Kiepskich.} a Kiepskich mają za darmo. ATM nie będzie żądała tantiem od Polsatu bo to ich główny choć nie jedyny odbiorca. Poza tym przeniesienie na Piątek się nie opłaca bo wielu ludzi się przyzwyczaiło do Środy i ciężko będzie im się odzwyczaić , nawet wiele osób mogło by nie widzieć o tym że Kiepscy zmienili porę emisji nawet jeśli towarzyszyła by temu akcja informacyjna. Ciężko zmienić przyzwyczajenia widzów.
_________________ Socjalizm jest to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju! - Stefan Kisielewski
Ostatnio zmieniony przez WWEF 2012-02-21, 11:03, w całości zmieniany 1 raz