Wysłany: 2011-12-07, 19:19 "Jak przetrwać święta i sylwestra"
Jak przetrwać święta i sylwestra? Odpowiedź znajdziecie na nowej świeżutkiej płycie DVD ze wszystkimi świątecznymi i sylwestrowymi odcinkami „Świata według Kiepskich”. Ferdynand Kiepski, jego rodzina oraz sąsiedzi podpowiedzą co zrobić ze świętym Mikołajem, który zasnął na kanapie, jak znaleźć idealnego karpia oraz szybko i tanio zorganizować sylwestrowy bal „jakiego jeszcze nie było”.
Dvd w cenie 39,90 zł już w przyszłym tygodniu powinniście znaleźć na półkach w Empikach, Saturn, Media Markt, Auchan, Tesco, Carrefour, Selgros oraz w Merlinie. Na płycie znajdziecie siedem odcinków bożonarodzeniowych i sześć sylwestrowych z lat 1999 – 2010. Miłego oglądania:)
Kurde nie mogą wydać wszystkich odcinków po kolei. Pierwsze wydają 36 najlepszych wg. nich odcinków z trzech pierwszych serii, a teraz to. Chociaż pewnie i tak kupię : D
Możesz zamówić sobie przez internet, zapłacisz o 2 zł mniej
Link: http://www.empik.com/swia...45885553,film-p
Podoba mi się pomysł na tego typu DVD, ale jak na moją skąpą osobę 39 zł za 13 odcinków to ciapkę za dużo. Zaczekam na jakąś promocję
Wysłany: 2011-12-10, 13:26
nie będzie schodzić, to do zgrzewki wody mineralnej dorzucą
wtedy kupię
Pisało,że licytacja kończy się 1 stycznia.Napisałem im na maila czy byłaby szansa by dostać wcześniej bo już zamówiłem wcześniej oni mi odpisali ,że dopiero po nowym roku bo i tak wcześniej nikt nie dostanie.
Właśnie niewiem czy będzie nowy odcinek sylwestrowy bo przecież oni nie mają praw do umieszczenia tego odcinka w tej płycie póki co jeszcze nie była jego premiera w TV.
Odcinki Sylwestrowe:
Sposób na blondynkę
Cios w nos
Ręka wisielca
Sylwester bez granic
Sylwester marzeń
??? - ten nowy z 14 sezonu
Odcinki Bożonarodzeniowe:
Cicha noc
Opowieść wigilijna
Zając wielkanocny
Świąteczna ballada o problemach sąsiada
Jajko pokoju
Szopka
Wór świętego mikołaja
Czy to te odcinki
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Ostatnio zmieniony przez gafik3 2011-12-14, 23:49, w całości zmieniany 1 raz