Chcielibyście zostać wyróżnieni za działalność na forum?
W tym temacie znajdują się informacje co należy zrobić by zostać członkiem poszczególnych grup.
Tutaj róznież możecie zadawać pytania związane z grupami.
W dniu dzisiejszym nastąpiły zmiany w grupie ActiveUser i V.I.P.
Mam nadzieję, że nikogo nie zniechęcą.
Po prostu forum istnieje już od dłuższego czasu i trzeba było je wprowadzić by kolor stanowił jakieś wyróżnienie, a nie by ilość aktywnych użytkowników z wyróżnieniem przewyższała tych bez wyróżnienia.
Podjąłem decyzję o usunięciu grupy ActiveUser - od teraz by zapewnić sobie wyróżnienie na forum trzeba będzie większego wysiłku niż napisanie 100 postów.
Zresztą grupa ta miała za cel jedynie mobilizację do pisania na początku rozwoju forum.
Po przeczytaniu Johnny'ego Cage'a w PROPOZYCJACH zadecydowałem o usunięciu grupy V.I.P. Każda inna ranga wynagradza za zasługi w rozwoju strony/forum, a ta jedynie za ilość postów, która nie zawsze równa się ich jakości. Osobiście uważam, że do rozwoju forum bardziej przyczyniają się osoby, które piszą niewiele, ale ich posty są rozbudowane i dają możliwości polemiki, bo post w stylu "dobry odcinek, bardzo śmieszny i w ogóle" raczej takowych nie daje.
Dodatkowo istnienie tej grupy stanowiło pewnie dla niektórych dobry pretekst do bezsensownego nabijania postów, na co niektórzy użytkownicy się ostatnio skarżą.
Zaktualizowaną listę grup i sposoby dołączenia do nich znajdziecie w pierwszym poście, w tym temacie.