Nie wiem, jak Was, ale w tych najnowszych odcinkach strasznie denerwuje mnie reklama Polsatu.
Jeśli chodzi o TV Sony, to serial został oskarżony o reklamę tej marki i dlatego potem Sony zmieniło się na Okił.
Mogę ogólnie powiedzieć, że w wielu odcinkach występują teksty związane z Polsatem.
A jakie znasz odwołania na temat tej stacji ? Ja jako przykład mogę wymienić ten odcinek gdzie Ferdek pokazywał Waldkowi przykłady ''białej magii'' gdzie jednym z zaklęć był ''Polsatus'' który powodował włączenie telewizora na pomarańczowe tło z kręcącym się słoneczkiem z loga stacji.
Poza tym w wielu odcinkach w gazetach które czytają Kiepscy jest stary układ stacji z gazety z programem telewizyjnym ''Kurier TV'' później z tego co pamiętam była tam inna gazeta.
A jakie znasz odwołania na temat tej stacji ? Ja jako przykład mogę wymienić ten odcinek gdzie Ferdek pokazywał Waldkowi przykłady ''białej magii'' gdzie jednym z zaklęć był ''Polsatus'' który powodował włączenie telewizora na pomarańczowe tło z kręcącym się słoneczkiem z loga stacji.
Mogę ogólnie powiedzieć, że w wielu odcinkach występują teksty związane z Polsatem.
Poza tym w wielu odcinkach w gazetach które czytają Kiepscy jest stary układ stacji z gazety z programem telewizyjnym ''Kurier TV'' później z tego co pamiętam była tam inna gazeta.
W jednym odcinku, zdaje się w tym co Waldek wyruszył w podróż, Ferdek wypowiedział taki "wierszyk" - "Wiosna, lato, jesień, zima - na polsacie nudy nima!"
W jednym odcinku, zdaje się w tym co Waldek wyruszył w podróż, Ferdek wypowiedział taki "wierszyk" - "Wiosna, lato, jesień, zima - na polsacie nudy nima!"
W którymś z nowszych, Ferdek po otwarzeniu drzwi stwierdził, że 'polsata ogląda' - jak dla mnie to żenująca reklama.
_________________ *
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-02-12, 22:26
kiedyś Waldek powiedział że ojciec ma poczucie humoru jak w kiepskim serialu na Polsacie
W którymś z nowszych, Ferdek po otwarzeniu drzwi stwierdził, że 'polsata ogląda' - jak dla mnie to żenująca reklama.
W czołówce - farba Dekoral na pralce na korytarzu.
A z innej beczki - wie ktoś jak nazywa się piwo które pije Ferdek w pierwszych odcinkach zanim wymyślono Mocnego Fulla?
_________________ A zastanawialiście się państwo nad problemem wolności? Tylko układ nerwowy wyposażony w duży potencjał tworzenia struktur czynnościowych może pozwolić sobie na luksus oderwania się od konkretnych potrzeb ustroju na przyjęcie postawy abstrakcyjnej.
U Kiepskich znajduje się Denaturat, Muchozol i Lizol.
To nie są oryginalne markowe produkty. Widać na pierwszy rzut oka, że to obklejone butelki po serialowej "wódce".
A w ogóle to ja bym zaliczył te markowe produkty po prostu do wpadek, bo w ŚWK product placementu nigdy nie było (ba, w czasach gdy powstały odcinki Niewidzialna kanalia i Ferdosik w ogóle nie stosowano takich praktyk w polskiej telewizji).
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.