Wysłany: 2011-08-03, 21:46 Dokuczanie Ferdkowi - kto i dlaczego?
Witam ostatnio zauważyłem w kilku odcinkach wszystkich nie wymienię ale był to m.in odcinek 260 Podróżnik.Chodzi mi o sytuacje gdy ktoś robi Ferdkowi na złość mianowicie budzi go w środku nocy waleniem do drzwi gdy Ferdek je otwiera nikogo nie ma i tak kilka razy Ferdek tylko mówi D**a ;p jak myślicie kto robi jemu na złość ??
_________________ "na tym świecie są rzeczy które sie fizjologom nie śnily"
Było to tez w odcinku 'Bob'. Szczerze mówiąc po obejeniu tego odcinka nie mam pojecia kto puka i ucieka, jak dla mnie to styl niezbyt inteligentnego Boczka
Było to tez w odcinku 'Bob'. Szczerze mówiąc po obejeniu tego odcinka nie mam pojecia kto puka i ucieka, jak dla mnie to styl niezbyt inteligentnego Boczka
Eee, tam. Boczek jest za gruby, tak szybko by nie uciekł
Też mi ta klatka wygląda na Pażdziocha ale jak wyjaśnić póżniejsze zamykanie i otwieranie drzwi ? Do Pażdziocha nie pasuje też tak mocne walenie do drzwi - to bardziej wskazywałoby na Boczka i jego wielką łapę. Może to niewidzialna kanalia ?
O kurcze! Zainteresowaliście mnie bardzo tym wątkiem. Chyba nie oglądałam tych odcinków, w których taki incydent się powtarza. Czy ktoś mógłby mi napisać przynajmniej kilka numerów odcinków, w których to się dzieje?
Dzięki Idę główkować
To jest na pewno Paździoch,widać łysą czaszkę.Ma zresztą najbliżej do ucieczki.W tym odcinku gdy Ferdek otwierał drzwi za wahał się gdy dotykał klamkę tak jakby czekał żeby Paździoch uciekł do swojego mieszkania.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Toć macie screena, gdzie widać jak byk, ze to żaden Pazdzioch ani Boczek tylko ktoś z ekipy - popsuli w ten sposób klimat grozy tejże sytuacji i element tajemniczości. Wystarczyło zrobić dubel