Wysłany: 2010-04-10, 20:30 Dodawanie forum do katalogów
Zależy mi na tym żeby forum i strona były wysoko w wyszukiwarkach.
To zagwarantuje nam wielu nowych użytkowników i odwiedzających, prawdopodobnie zainteresowanych nie tylko pobieraniem.
Dlatego też poszukuję osoby, która byłaby chętna dodawać forum do katalogów.
Dodanie strony do jednego katalogu zajmuje około 2 minuty. Trzeba wybrać kategorię i dodać wpis wklejając do niego dane, które prześlę mailem.
Dziennie trzeba dodać forum do 10 katalogów. Oczywiście rozumiem sytuacje, kiedy ktoś nie będzie miał czasu itp
Czy ktoś byłby chętny się tym zająć? Na maila prześlę wszystkie instrukcje oraz wyjaśnienia. To bardzo proste, a bardzo pomoże w rozwoju forum.
Osoba, która będzie dodawać forum zostanie wyróżniona członkowstwem wgrupie Redakcja.
[ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: 2010-04-15, 19:03 ]
Co fakt, to fakt. Ale e-mail i tak potrzebny będzie do potwierdzenia dodania forum do katalogu.
Dodawaniem do katalogów zajmie się jblaze.
Zgłosił się do mnie na PW. Jeśli z jakichś powodów uzna, że nie chce się tego podjąć to napiszę w tym temacie.
Dobra znam hasło do meila, nie wiem o co chodzi w ogóle bo zaj#@iście tom wytłumaczyłeś czekamy na szczegóły, żeby się w gówno nie wrąbać ;]
A co tu tłumaczyć? Katalogi czy strony gdzie możemy dać opis swojej strony i link, im więcej linków na innych stronach do twojej tym lepsza pozycja w wyszukiwarkach.
Proszę, proszę... Nie spodziewałem się, że ktoś jeszcze się zgłosi.
Ostatnio sam dodawałem do katalogów, ale nie mam na tyle czasu by to robić systematycznie.
Joke, przesłałem Ci maila z instrukcjami oraz danymi niezbędnymi do dodania strony.
Dziękuję, że się zgłosiłeś i w razie pytań pozostaję do dyspozycji