Czy coś złego zrobił, przecież nic nie powiedział Większości osób, które zobaczą kogoś z obsady kiepskich, sobie skojarzą i pomyślą w tego tupu sposób o aktorze ale rozmawiając, zachowają się inaczej
Z tego serialu, przez zachowanie ludzi, odszedł tylko Bartek. Gdyby każdy z obsady tego serialu, maiłby się przejmować tego typu zaczepkami, to już 10
lat temu, nikt by nie został
Nie popadajmy w kłótnie, to jest sympatyczny temat, na sympatycznym forum
Ja miałem przyjemność widzieć się z panem Darkiem. Nie było to zbyt przyjemne spotkanie bo weszliśmy do jego namiotu, a on nam kazał wyjść, był zajęty, widziałem jak grzebał w jakichś papierach.
Hehe, moja siostra miała pewną przygodę z panem Darkiem, jakoś tak to szło:
Otóż siedziała w kinie, obok niej jakiś facet. Przed facetem usiadł sobie nasz kochany Boczek i zasłonił mu widok, zirytowany facet zaczął wychylać się w prawo i w lewo, w końcu zrezygnowany powiedział coś w stylu: "Usiadła se taka baryła i nic nie widać", po czym zmienił miejsce.
A spotkać chciałbym się z Gnatowskim i z Dominiką Kurdziel, bo wydaję mi się że są to pogodne osoby i fajnie by się gadało.
_________________ "Jedzie ksiądz na karuzeli!"
Ostatnio zmieniony przez Sheb 2011-06-28, 23:29, w całości zmieniany 1 raz
Marzena Kipiel-Sztuka, Renata Pałys, Dariusz Gnatowski - wydają się być bardzo sympatycznymi ludźmi. Z Andrzejem Grabowskim czy Ryszardem Kotysem lekko bałbym się spotkac.
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
zirytowany facet zaczął wychylać się w prawo i w lewo, w końcu zrezygnowany powiedział coś w stylu: "Usiadła se taka baryła i nic nie widać", po czym zmienił miejsce.
Tak mnie tym rozbawiłeś że... Mam nadzieję że pan Darek tego nie usłyszał
A ten facet, poznał że to Gnatowski
Ogólnie dzięki bardzo za ten post, więcej takich ciekawostek w tym temacie
david123lost napisał/a:
Marzena Kipiel-Sztuka, Renata Pałys, Dariusz Gnatowski - wydają się być bardzo sympatycznymi ludźmi. Z Andrzejem Grabowskim czy Ryszardem Kotysem lekko bałbym się spotkac.
Zgadzam się z tobą, jednak co do pana Kotysa, to mam inne wrażenie.
Po przemyśleniu,najbardziej chciałbym się spotkac z Gnatowskim, Kotysem, Gałłą lub Khamidowem, jeśli chodzi o osobowośc i ogólną rozmowę a z Yoką lub Sobiszewskimi, po to by bardziej pomówic o wyglądzie serialu, przekazac swoje opinie itp.
Pamiętam jak w Zielonej Górze na Kabaretonie podczas Winobrania (tylko nie pamiętam czy w 2009 czy 2010roku ;D ) pan Andrzej Grabowski miał opowiedzieć historyjkę o "Przygodzie w Spa". Pan Andrzej został zapowiedziany, wszedł na scenę, były oklaski itp. Gdy wszyscy ucichli i miał zaczynać mówić, to ktoś z publiczności krzyknął głośno "KIEPSKIIIII", na co Pan Andrzej odpowiedział spokojnym głosem "Milcz ty Cycu jeden". Publiczność zaczęła się śmiać, podobnie jak Pan Andrzej ;D Szkoda że nie widziałem go z bliska .Oprócz niego chciałbym porozmawiać z Paniami Marzeną Sztuką, Renatą Pałys, Basią Mularczyk a także z Panami Gnatowskim, Kotysem, Żukowskim i Gałłą
Kilka lat temu byłem na wystepie kabaretowym, w ktorym brał udział Grabowski. Bezposredniego kontaktu nigdy nie mialem. Najchecniej spotkałbym sie z Pazdziochem i Boczkiem (aktorami grajacymi te postaci).
ja widzialem Grabowskiego 2x (raz na rynku w Krakowie) i raz na malym festynie na osiedlu, opowiadal o SPA. Widzialem tez Gnatowskiego na rynku w Krakowie (wtedy jak JP II umarl)
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2011-10-24, 13:17
ostatnio moi starsi widzieli p. Gnatowskiego na zakupach w markecie w Katowicach
szkoda, że mnie nie było, luknąłbym mu w wózek i sprawdził co też tam nasz Boczek szama w prywatnym życiu
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2011-10-24, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-12-19, 16:23 Re: Czy spotkaliście "Kiepskich"
Ja to bym porozmawiał z Patrickiem Yoką , nie wiem dlaczego , ale podobają mi się TROCHĘ bardziej jego odcinki . No i z panem Smoleniem , panem Grabowskim i Waldusiem .
Ostatnio zmieniony przez Ferdynand K. 2011-12-19, 16:24, w całości zmieniany 1 raz
Ja chciałbym się spotkać z Marzeną Kipiel-Sztuką i Dariuszem Gnatowskim, myślę,że są to bardzo sympatyczni ludzie i miło by się z nimi rozmawiało.
A aktualnie to nikogo nie spotkałem. Może w przyszłości.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ja chciałabym się spotkać z Andrzejem Grabowskim, Marzeną Kipiel-Sztuką i Renatą Pałys. . Na pewno w życiu prywatnym są bardzo sympatycznymi osobami, więc od razu zaczęłabym się ich wypytywać o różne rzeczy, m.in o serialu. Ale tak naprawdę, to nie wiem czy umiałabym się zachować w rozmowie z jakimś aktorem .
Ostatnio zmieniony przez Sheina 2012-05-05, 16:27, w całości zmieniany 1 raz