Ja mam 3 zestawy płyt DVD z Kiepskimi
Wiem, wiem.....nie o to chodzi<3
Nic nie mam xD
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
A ja mam... Mocnego Full'a, znaczy się pustą puszkę z Mocnego Full'a, nie dokładnie taka samą jak w serialu ale oryginalną z prawdziwego piwa które było produkowane przez niedługi czas. Zamówiłem kiedyś na Allegro za 4 zł. I teraz dumnie stoi na szafce Taka puszkę teraz ciężko dostać kiedyś będzie warta grube pieniądze co ja mówię grube dolary <żarcik>
Znalazłem zdjęcie w sieci z tą puszką:
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
Co jakiś czas pojawiają się na Allegro za niewielką cenę (średnio około 2 zł - 6 zł )
W tej chwili np nie ma na Allegro ale np jakieś 2 tygodnie temu widziałem 3. Także poluj
A tutaj informacja o piwie które zaczęto produkować po emisji serialu ŚWK
Cytat:
Po emisji serialu przez krótki czas piwo o takiej nazwie było dostępne w sprzedaży, zostało jednak wycofane z powodu naruszenia przez producenta piwa praw autorskich należących do autorów serialu (produkowane było przez Browar Kiper w Piotrkowie Trybunalskim). W jednym z odcinków pojawiła się również puszka marki Cooler.
Ostatnio zmieniony przez McRochu 2010-01-03, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
Te piwo podobno było dobre, więc nie wiem dlaczego je wycofali. Mój ojciec kiedyś kupił butelkę mocnego fulla, ale już się gdzieś zgubiła, bo to było tak z 5-6 lat temu.
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
Po emisji serialu przez krótki czas piwo o takiej nazwie było dostępne w sprzedaży, zostało jednak wycofane z powodu naruszenia przez producenta piwa praw autorskich należących do autorów serialu (produkowane było przez Browar Kiper w Piotrkowie Trybunalskim). W jednym z odcinków pojawiła się również puszka marki Cooler.
A ja mam,nie uwierzycie...byłem w tamtym roku na wakacjach we Wrocławiu
Mój wujek zajmuję się budowlanką itp.parę lat temu robił właśnie te mieszkanie,gdzie kiedyś nagrywali...powiedzieli mu,że może sobie zabrać plakat( plakat jest z tych pózniejszych odcinków jak walduś jeszcze był) - Odc. bodajże coś związany z ferdkiem i syn spółka,jakoś tak.
Dał mi go,mam go powieszony na ścianie.Orginalny plakat z planu
Mój wujek zajmuję się budowlanką itp.parę lat temu robił właśnie te mieszkanie,gdzie kiedyś nagrywali...powiedzieli mu,że może sobie zabrać plakat( plakat jest z tych pózniejszych odcinków jak walduś jeszcze był)
Nie bardzo rozumiem, z jakich późniejszych odcinków. Wiadomo, że Walduś był w serialu, bo w kamienicy kręcili odcinki w latach 1999-2000 a wtedy Walduś cały czas występował.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Ja w korytarzu mam dwie lamy takie jak w którychś kilku odcinkach Kiepskich (w tym nowszych). A bynajmniej bardzo podobne. Tam były takie nowe w kilku odcinkach (przynajmniej tak mi się wydawało, u mnie też są nowe, bo kupione niecałe półtora roku temu). Przypadek, ale jednak xD.
Miałem żółty kufel z "nadrukami" Waldka, Paździocha i Boczka oraz napisami "CO JEST, KURDE!" oraz "O ŻESZ, KURDE". Jakoś tak Kiedyś kupiłem przez Allegro, wydaje mi się że ktoś samodzielnie to wykonał, bo nigdzie indziej tego nie widzę.
Niestety pewnego felernego dnia zbił się. Nie było sensu trzymać go zbitego dłużej, więc pozbyłem się jego resztek.
Posiadam jeszcze 2 autografy Andrzeja Grabowskiego, samodzielnie zdobyte Ale to jest pośrednio związane z ŚWK
a co do kamienicy to znajduje się ona we Wrocławiu niedaleko dworca głównego na rogu ul. Dworcowej i Podwale, została całkowicie odnowiona, na szczęście podwórko jest nadal takie samo:)