Forum super, niestety za mało ludzi się udziela, chociażby w hydeparku....
Styl forum jest bardzo dobry, ale przydałoby się zrobić taki sam styl na stronie głównej. Co wy na to ?
Dzięki za pozytywne opinie. Na aktywność na forum wpływ ma każdy z Was. To Wy decydujecie o tym, czy pojawiają się tu setki nowych postów, czy tylko kilka. Pierwszą sprawą jest wasza aktywność. Jeśli chcesz by inni coś robili zacznij od siebie . Ty dużo piszesz, automatycznie inni zaczną odpowiadać na Twoje posty, polemizować z nimi itd.
Druga rzecz to reklama. Wystarczy, że umieścicie link do tego forum w podpisie na innym i już wpływacie na to, że ktoś poprzez tą formę reklamy może się zarejestrować i rozpocząć aktywną działalność. Więcej o możliwościach reklamy znajdziecie tutaj: http://www.forum.kiepscy....forum-vt294.htm
Zamiast narzekać warto działać. I w tym przypadku, i w każdym innym. Tylko działanie może zebrać pozytywne żniwa
Mam propozycję na bloga o świecie wg kiepskich co wy na to moge zrobic blog i dodawac newsy z zycia kiepskich potrzebuje zgody na wykorzystywania zdjec m.in. ze strony www.kiepscy.tivi.pl czekam na pomysły i pozwolenia ipt,
Słuchajcie Forum jest Super ! Ale mam Pytanie ja nazywał sie odcinek kiepskich w którym ferdek został Ojcem chrzestnym i prął brudne pieniądze prosze o odpowiedź
Przebywam tutaj głównie w celu ściągnięcia wszystkich odcinków. Do samego forum nie mam żadnych zastrzeżeń - a wręcz przeciwnie - działa szybko i sprawnie, nie ma problemów z logowaniem. Gorzej jest ze społecznością. Zauważyłem, że od jakiegoś czasu forum jest zasypywane setkami postów dzieci Neo. Traktują je jako miejsce, w którym można napisać cokolwiek się chce, bez odnoszenia żadnych konsekwencji. Wydaje mi się, że poszczególne podfora nie są dokładnie moderowane - coraz trudniej jest znaleźć jakąś JEDNĄ sensowną wypowiedź. Pojawia się po kilkanaście identycznych wątków (np. "Jaki to odcinek?"). Na innych forach, które znam, byłoby to nie do pomyślenia... to wszystko co mam do powiedzenia.
Roman.
_________________ Panie Boczek, nie jesteś pan u siebie w Rosji!