Kilka osób tu prorokowało spadek aktywności, ale jak się okazało to tylko chwilowa sprawa.
W listopadzie, po słabym wrześniu i październiku (ponad 1000 postów miesięcznie), znów wróciliśmy do ponad 2000 postów miesięcznie
Dziękuję wszystkim, którzy się do tego przyczynili i oby kolejne miesiące były równie niekiepskie w dyskusjach.
Waldek, był mistrzem w piciu napojów alkoholowych. Pił je co dzień i zagryzał ogóreczkiem kiszonym który śmierdział jak gówno. Niekiedy wracał pijany i wtedy wywracał się na schodach tłukąc butelki. Wtedy Paździoch dzwonił do Boczka. Boczek wybiegał ubrany w piżamkę w kropeczki, w ręku kieliszek, na głowie dyndał mu czepek. Na widok Waldka wyciągał spluwę ze spodni i strzelał. Na szczęście nie trafiał. Nagle jak wyskoczył Edzio, to Boczek zesrał się na rzadko. Edzio przyniósł rentkę dla seniorki Babki. Babka wyjechała więc na wieś, zostawiając cały syf na głowie kanalii. Ferdek poszedł razem z Halinką na bazar Paździocha
Nie do końca tak jest. Ja to aż tak na to nie patrze gdyż w takich zabawach nie biorę udziału. Jednakże teraz gdy straciliśmy 1 opcje marketingu musimy trzymać się dosyć mocno a takie rzeczy nam nie pomagają. Gra sama w sobie jest ok, ale dodawanie takich wyrazów oznajmia nowym użytkownikom (a właściwie gości, gdyż nie ma sensu się rejestrować, ponieważ wszystko widzą oraz mogą czytać goście), że poziom forum i ich wypowiedzi są niskie i lepiej poszukać innego forum. Mówie Wam to już jako doświadczony człowiek w tych sprawach. Możecie skorzystać z moich rad lub nie - to już sprawa Administratora i nie będę bagatelizował jego zdania.
Ostatnio zmieniony przez Marcos 2011-12-18, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki Marcos, za zgłoszenie sprawy.
To jest nie tylko obniżanie poziomu forum, ale i łamanie regulaminu.
Przeglądnę temat i pewnie polecą ostrzeżenia.
Edit: okazało się, że tylko jeden użytkownik tak się 'bawił'.
Część użytkowników się tam udziela, więc nie będę go usuwał.
Kto chce niech tam pisze, kto nie niech nie pisze. Można z działu korzystać, można go ignorować.
Jasne, jest to przekleństwo, ale czy złamanie regulaminu? Dawno dawno temu dostałem pouczenie, gdy zwóciłem uwagę userowi, który uzył wulgaryzmu. Moderator powiedział mi wtedy, że można uzywać do pewnego stopnia niecenzuralnych słow, w celu ubarwienia swojej wypowiedzi. Czyżby zwroty Kazika nie były ubarwieniem wypowiedzi? Dla mnie trochę kuriozalna decyzja, nie ukrywam. Ale rozumiem tez decyzje administratora
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-12-18, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie nie było to ubarwienie "wypowiedzi" tylko prymitywne zachowanie w głupkowatej grze...
Chociaż pamiętam że jeden(a nawet dwóch) użytkownik "wyższy rangą", bardzo naprzeklinał w swoim jednym poście i nie dostał ostrzeżenia. Fakt pisał pod wpływem emocji ale w takich wypadkach wystarczy jedno :ostre" słowo(nawet Yoka nie jest usprawiedliwieniem )
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-12-18, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
Mnie jest obojętnie co zrobicie - możecie nawet nie dawać ostrzeżeń czy upomnień. Ja tylko chciałem z forum zrobić prawdziwe forum a nie "plac dla dzieci".
Obiecuje jednoznacznie, że nie będę się już więcej wtrącał w sprawach forum.
Mnie jest obojętnie co zrobicie - możecie nawet nie dawać ostrzeżeń czy upomnień. Ja tylko chciałem z forum zrobić prawdziwe forum a nie "plac dla dzieci".
Obiecuje jednoznacznie, że nie będę się już więcej wtrącał w sprawach forum.
To rób ładnie forum, a nie zwracasz tylko uwagę, że to źle, a tamto niedobrze
Powracam do tematu zabawy "Rozwiń słowo". Ostatnio otrzymałem zgłoszenie tego postu. Zastanawiam się, co z tym zrobić - poprzednio za tego typu słowo było ostrzeżenie. W ogóle to jestem za tym, by na razie zamknąć tę zabawę i odpocząć od niej.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-31, 22:07
Ja to zgłosiłem. No bo skoro ja mogłem dostac za takie coś ostrzeżenie, to czemu inni nie mogą? Nie biore już udziału w tych zabawach, więc jak dla mnie spokojnie można by było nie które pousuwać. A delikwentowi, który to napisał dać ostrzeżenie.
Ostatnio zmieniony przez Kazik151 2011-12-31, 22:13, w całości zmieniany 2 razy