A jeżeli chodzi o beret który Paździochowi uszyła Helena no to... no właśnie co ja o nim mogę powiedzieć? Paździoch jest w nim wyraźnie zakochany dobre było jak miał być Armagiedon i paździoch wrócił specjalnie do mieszkania kiepskich bo zapomniał beretu
_________________ ...Przecież ku*** nie ślepi i nie głusi...
...Widzę co się dzieje słyszę co kto prawi
Tak naprawdę przeje**ne to mają w Jugosławii...
A jeżeli chodzi o beret który Paździochowi uszyła Helena no to... no właśnie co ja o nim mogę powiedzieć? Paździoch jest w nim wyraźnie zakochany dobre było jak miał być Armagiedon i paździoch wrócił specjalnie do mieszkania kiepskich bo zapomniał beretu
Tak, a to był zamieniony Ferdek. A później Paździoch powiedział do Heleny, że ma mu ten beret przerobić na ciepłe gacie.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Hehe, ten beret jest super xD. Popieram to, że Paździoch jest w nim wprost zakochany
Np. w którymś odcinku, jak Helena wyrzuciła Paździocha z domu i wszystko dzielili na pół, to Paździoch nie dał swojego beretu przeciąć xD.
Ten beret, to kwintesencja miłości Paździochowej do Paździocha .
W pewnym odcinku on sam przyznaje, że ona mu go u dziergała.
Jest to bardzo charakterystyczna rzecz, jeśli chodzi o Mariana, oprócz skąpstwa .
Heh, mi brakuje jednej odpowiedzi "specyficzny", idealnie pasuje do postaci Pazdziocha, ale widzac kogos na ulicy w takim nakryciu głowy, w głebi duszy na pewno bym się zaśmiał. Jak można lubic chodzic w berecie!?
Beret Paździocha jest przepiękny! Przypomniał mi się tekst pijanego Paździocha w telewizji z odcinka "Polak potrafi": "Chciałbym podziękować mojej żonie za to, że uszyła mi taki piękny beret. KOCHAM CIĘ HELENA!!!"
Beret Paździocha to rzeczywiście jeden ze znaków rozpoznawczych postaci podobnie jak zielone zapierdziałe spodnie od dresu Ferdka. Świetne są teksty Heleny a propos beretu i tego jak Paździoch jest do niego przywiązany
_________________ I nadeszły piękne czasy: śmiechy, tańce, wygibasy. Wszyscy się kochają szczerze, ale ja im gówno wierzę.
Beret Paździocha jest okropny i ohydny, ale nie wyobrażam sobie, żeby mógł go nie mieć. Tak samo jak nie wyobrażam sobie, żeby mógł nie mieć swojego szlafroczka, w którym w nocy przychodzi do Ferdzia.