temat już chyba nieaktualny, sprawdziłem w Operze i działa, niestety w Mozilli nie widzę swojego avataru, to samo dotyczy np. obrazka z podpisu Kiepskiej_Fanki i chyba kogoś jeszcze. Czy widzicie mój avatar zarówno w Mozilli jak i innych przeglądarkach?? Bardzo prosiłbym o odpowiedź, bo u mnie w Mozilli nie widać, ale w Operze tak
No mi się wydaję że dobrze. Ale boję się że listy od fanów trafiają do jakiegoś kosza i nikt na nie nawet nie spojrzy a co dopiero przeczyta. Obym się myliła.
Sory ze zupelnie nie na temat. Strasznie mnie wkurza k*%#oska(ewska) a Ty ja ustawilas na avatar, mialas tyle pieknych avatarow tylko blagam Cie nie ona. Zeby nie bylo to gleboka prosba, nie jakiekolwiek wymuszenie. Jakby sie dalo zmienic na cos innego to bylbym wdzieczny. Co ja poradze ze dziala mi mocno na nerwy (widzialem na forum ze wielu osobom) i ona nie pasuje do kiepskich, jej styl denerwuje tak jak i ona sama
Jakby sie dalo zmienic na cos innego to bylbym wdzieczny. Co ja poradze ze dziala mi mocno na nerwy (widzialem na forum ze wielu osobom) i ona nie pasuje do kiepskich, jej styl denerwuje tak jak i ona sama
Avatar każdy ma taki jaki kto chce, więc nie rozumiem, dlaczego prosisz ją o zmianę. Zrobi co zechce ale nie każdemu dogodzisz, jeden chce tak a drugi tak. Trochę to nie ma miejscu . Ale zmieniając temat, to według mnie Kurowska właśnie pasuje do tego serialu, tylko ona mnie też troszeczkę przeszkadza, ale tylko trochę, ale jak dla mnie, to powinna dalej grać, ale epizodycznie, tak jak do tej pory.
Użytkownik może mieć taki avatar jaki chce, pod warunkiem, że nie zawiera treści niemoralnych, zakazanych, plakietki "Moderator" itp. Ustawianie na avatar aktorki, której większość osób na forum nie lubi nie niczym złym, użytkownik ma takie prawo.
Tyle ode mnie w tej sprawie.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Wysłany: 2012-01-27, 19:44
Heh faktycznie chyba trochę za duże wyszło wcześniej wydawało się mniejsze.Ale to nic pobrałem z neta,zmniejszyłem i wstawiłem jeszcze raz.Mam nadzieje że będzie już odpowiedniej wielkości, nie chodziło o rozmiar tylko o sponsora drużyny.Przepraszam za offtopa i zamieszanie.
_________________ "a teraz dziesięć pompek na kościach teściowej"
Nic, ale kilka słów, a post na pół strony Teraz widzisz różnicę?
A Ty widzisz różnicę między tematami wątków? Jak się chce porządku na forum to trzeba zacząć od siebie a nie wywoływać offtopy.
Posty na temat sygnatury zostały przeniesione - myślę, że to odpowiedni wątek na nie.
Co do sygnatur i avatarów, to rozmiary określa §3. regulaminu forum i proszę się do nich stosować.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Nic, ale kilka słów, a post na pół strony Teraz widzisz różnicę?
A Ty widzisz różnicę między tematami wątków? Jak się chce porządku na forum to trzeba zacząć od siebie a nie wywoływać offtopy.
A Ty byłeś gdzieś indziej na forum niż tu? Widziałeś rozmowy w tematach przerywane żartami i innymi śmiesznymi sytuacjami? Chyba nie skoro aż tak chcesz się trzymać przepisów Człowieku, w danym temacie nie do końca zawsze wszystko musi się tyczyć tematu. Zawsze można zażartować, czy pośmiać się z kogoś (oczywiście dogryzając mu lekkim żartem, by odczuł, że to humor) by rozerwać atmosferę tematu. Ale pan moderator tego nie wie, więc studiuje regulamin nie wiedząc jak jest naprawdę. Pozdrawiam mimo wszystko