Dla mnie była fajna ta dyskusja:
Boczek: Panie, ale ja się tu całe życie wypróżniam!
Pażdzioch: I nadszedł temu kres
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Średni odcinek. Dialogi między sąsiadami były bardzo zabawne ale motyw tego straszenia w kiblu i to, co spotkało tam bohaterów było wyjątkowo głupie i mało śmieszne. A najgłupszy był ten komputerowo zrobiony świński ryj. Nie podoba mi się, że ilekroć jest jakaś retrospekcja sprzed lat to Boczek ma długie włosy. 5/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Średni odcinek, dobra scena w kuchni i Pazdzioch o Boczku 'Pan jesteś człowiek prymitywny i zabobonny', dobry też jak Ferdek wymawiał słowo 'wymotowywujemy' . Nie rozumiem po co występ Kopiczyńskiego i ciągłe pokazywanie Boczka z długimi włosami, czy to ma go odmłodzić? Straszenie w kiblu to chyba nie jest najlepsze wytłumaczenie tej sytuacji...
Słabe wytłumaczenie. W starych odcinkach tłumaczyli to faktem, że toaleta na piętrze Kiepskich jest jedyna w całej kamienicy (m.in. w odc. "Rolki czyli total gigant") z tej toalety korzystała masa lokatorów, często korzystał z niej też Borysek, który mieszkał piętro pod Kiepskimi. U innych też straszy?
_________________ A zastanawialiście się państwo nad problemem wolności? Tylko układ nerwowy wyposażony w duży potencjał tworzenia struktur czynnościowych może pozwolić sobie na luksus oderwania się od konkretnych potrzeb ustroju na przyjęcie postawy abstrakcyjnej.
Świetny odcinek, najlepsze było jak zobaczył dwóch sąsiadów w kiblu, jak Ferdek pił przez ręcznik, jak pażdzioch powiedział: '' Pan, jesteś człowiek prymitywny i zbobonny. A pan panie Ferdku, bez obrazy, ale pan nie wylewa za kołnierz '', szatański głos Heleny i śmiech Ferdka i Boczka. Moja ocena 9/10.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
Ten odcinek to taki średniak.Wiele śmiesznych sytuacji tam raczej nie było.W tym odcinku było zbyt mało wątków i trochę był nudny ten odcinek.Najbardziej mi się podobał Boczek jak się bał.
OCENA:6/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Ostatnio zmieniony przez Matt 2012-03-08, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-03-08, 14:41
Odcinek świetny, najlepsza była opowieść Boczka. "Jaka fajna babka, karwasz twarz barabasz" . Dobra gra Paździocha i Boczka przede wszystkim, dobre też było to jak już ich wciągnęło, tj. żarcie przez Boczka i piwka dla Ferdka. 8/10
Jak dla mnie odcinek dobry nareszcie pokazali górę czyli kibel Boczka i korytarz choć wiem że to jest to samo co u Kiepskiego na piętrze dobrze że im się chciało , ogólnie masa dobrych tekstów 8/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o