Tagi: Świat według Kiepskich, Kiepscy, Filmy, Wszystkie odcinki, Download, Seriale, Waldek Kiepski, Forum filmowe, Serial, Telewizja, TV
Świat według Kiepskich FORUM
 Strona Główna  Kiepscy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Mapa forum  RSS  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
261 Dom Kultury
Autor Wiadomość
Matrixo 
Halinka

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-02-15, 20:19   

Odc. bardzo dobry a szczególnie jak Ferdek wyzywał tego kutafona w czapeczce :lol: Ale oprócz tego nie było tam nic szczególnego...

Mati1996 
Paździoch
Karwasz Twarz

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2012-02-15, 21:07   

Jak dla mnie odcinek bardzo dobry, świetne było, jak Ferdek grał z Boczkiem i tekst: Panie, pan żle trzymasz pałąg, pan go chyba nigdy w ręce nie trzymał ( zabrzmiało to conajmniej dwuznacznie ), jak grał z pażdziochem, i Boczek mu się odegrał, jak wyzywał na tego chłopaka Ferdek, jak cały czas wyklinał, jak grali pażdzioch z Boczkiem, a Ferdek dostał piłeczką ping-pongową, jak się wtedy obruszył no i końcowa scena, gdy Ferdek tak wyzywał i wyklinał na tego chłopaka. Moja ocena, absolutny ideał 10/10.

Bimberman 
Mariolka

Wysłany: 2012-02-15, 22:18   

A moim zdaniem do ideału trochę brakuje. Pierwsza część (do reklam) dobra, ale potem zrobilo się ciekawiej. Na plus oczywiście Kutafon :-D no i występ Edzia. Świetna końcówka, ode mnie 8/10

Matt 
Ferdynand Kiepski
Trochi kultury!

Wysłany: 2012-02-16, 14:38   

Odcinek nawet dobry.Dobra była rozgrywka Ferdka z Paździochem i piosenka młodzieniaszka.Ale najlepsze było na końcu.W niektórych odcinkach wizyty Kozłowskiego są tak samo tradycyjne jak wizyty Paździocha o 3:00 w nocy.Więc możemy się w odcinkach spodziewać ,że przyjdzie Kozłowski lub Paździoch.
Należy do wg. mnie do niezłych odcinków więc OCENA TO:8/10 :-D

Daro92 
Mariolka
W dupe węża!

Wysłany: 2012-02-16, 18:17   

Odcinek rewelacyjny. Początek trochi niemrawy ale po reklamach rozkręcił się jak szalony. Świetny występ kutafona w czapeczce. Jak Ferdek zaczął do niego wyklinać to ten momentalnie przestał stawiać opór. Jak widać niekonwencjonalne metody wychowawcze pomagają :mrgreen: . Świetny też występ Smolenia. "Na siedząco to na sraczu, smarkaczu". Świątynię kultury oceniam na 10/10 i gorąco pozdrawiam.

Kazik151
[Usunięty]

Wysłany: 2012-03-01, 20:02   

Zgadzam się z bratem, odcinek bardzo dobry, świetny występ kutafona w czapeczce, Ferdek fajnie do niego wyklinał :mrgreen: . Kupa śmiechu. Dobre też było jak Kozłowski mówił coś tam o sterze i okręcie a Ferdek później cały odcinek to powtarzał.
W ogóle Kozłowski w tym odcinku bardzo fajnie wypadł. 9/10.

adam908 
Waldek
No jak nie jak tak !

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2012-04-10, 16:41   

Przezabawny odcinek wszystko mi się w nim podobało a szczególnie gra w piłkarzyki i jak to oni mówili " Pan nie umisz trzymać pałąga " I ten rap tego gościa też był dobry ,zbluzganie Ferdka na końcu rewelacja 8/10 :->

- Ale deska się rozdupcyła
- No rozdupcyła się ale przecie nie dlatego że Niemiecka
- A niby dlaczego ?
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o

sobol 
Paździoch

Wysłany: 2012-04-30, 12:30   

Genialny odcinek, Mistrzowska była scena jak Paździoch tłumaczył jak trzeba układać bielizne, no i powitanie tego kolesia z Video przez Ferdka w domu kultury z niesamowitą wiązanką słow :mrgreen: pierwsza scena w sypialni też świetna, ogólem jeden z tych kultowych odcinków 10/10

Ferdynator2000 
Ferdynand Kiepski
Niewidzialna kanalia

Wysłany: 2012-04-30, 12:43   

Mam tutaj bardzo idiotyczną (jak dla mnie) przeróbkę sceny końcowej w tym odcinku pt. "Ferdek i Papież"
http://www.google.pl/url?...8j4n-lxIfz6VzOQ

Johnny Cage 
Moderator
Rudy kojot

Wysłany: 2012-04-30, 12:49   

Ferdynator2000 napisał/a:
Mam tutaj bardzo idiotyczną (jak dla mnie) przeróbkę sceny końcowej w tym odcinku pt. "Ferdek i Papież"

I Ciebie to śmieszy? Tak? Cieszysz się tym podobnie jak autor przeróbki? :evil: Bo sądząc po tym, że to zamieściłeś i nie komentując tego negatywnie, bardzo Ci się to podoba :/ Po co dałeś tego linka? :roll:
Więcej nie napiszę :evil: , bo musiałbym ostrzeżenie dostać...

zeezeewoo 
Ferdynand Kiepski
Marian ty łysa mendo

Wysłany: 2012-04-30, 15:34   

Ferdynator2000 napisał/a:

A ja w dupie mam ostrzeżenie..... toż to trzeba być : Idiotą, Cwelem,kretynem,śmieciem, dupą z wąsami aby coś takiego zrobić oraz aby to rozsyłać? Jan Paweł II to był święty człowiek nie rozumię jak można się z niego naigrywać..... Nie poprostu brak słów .

Nawet nie odpisuj gościu bo Cię jeszcze bardziej zjadę..

Żądam starego loga!

"Marsz Zbigniew Boniek , w Polsce rosną bociany" T.Norek

Odpowiedz do tematu