Jak dla mnie odcinek bardzo dobry, świetne było, jak Ferdek grał z Boczkiem i tekst: Panie, pan żle trzymasz pałąg, pan go chyba nigdy w ręce nie trzymał ( zabrzmiało to conajmniej dwuznacznie ), jak grał z pażdziochem, i Boczek mu się odegrał, jak wyzywał na tego chłopaka Ferdek, jak cały czas wyklinał, jak grali pażdzioch z Boczkiem, a Ferdek dostał piłeczką ping-pongową, jak się wtedy obruszył no i końcowa scena, gdy Ferdek tak wyzywał i wyklinał na tego chłopaka. Moja ocena, absolutny ideał 10/10.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
A moim zdaniem do ideału trochę brakuje. Pierwsza część (do reklam) dobra, ale potem zrobilo się ciekawiej. Na plus oczywiście Kutafon no i występ Edzia. Świetna końcówka, ode mnie 8/10
Odcinek nawet dobry.Dobra była rozgrywka Ferdka z Paździochem i piosenka młodzieniaszka.Ale najlepsze było na końcu.W niektórych odcinkach wizyty Kozłowskiego są tak samo tradycyjne jak wizyty Paździocha o 3:00 w nocy.Więc możemy się w odcinkach spodziewać ,że przyjdzie Kozłowski lub Paździoch.
Należy do wg. mnie do niezłych odcinków więc OCENA TO:8/10
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"
Odcinek rewelacyjny. Początek trochi niemrawy ale po reklamach rozkręcił się jak szalony. Świetny występ kutafona w czapeczce. Jak Ferdek zaczął do niego wyklinać to ten momentalnie przestał stawiać opór. Jak widać niekonwencjonalne metody wychowawcze pomagają . Świetny też występ Smolenia. "Na siedząco to na sraczu, smarkaczu". Świątynię kultury oceniam na 10/10 i gorąco pozdrawiam.
_________________ Menda, świnia jedna przebrzydła, łysa pała.
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-01, 20:02
Zgadzam się z bratem, odcinek bardzo dobry, świetny występ kutafona w czapeczce, Ferdek fajnie do niego wyklinał . Kupa śmiechu. Dobre też było jak Kozłowski mówił coś tam o sterze i okręcie a Ferdek później cały odcinek to powtarzał.
W ogóle Kozłowski w tym odcinku bardzo fajnie wypadł. 9/10.
Przezabawny odcinek wszystko mi się w nim podobało a szczególnie gra w piłkarzyki i jak to oni mówili " Pan nie umisz trzymać pałąga " I ten rap tego gościa też był dobry ,zbluzganie Ferdka na końcu rewelacja 8/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Genialny odcinek, Mistrzowska była scena jak Paździoch tłumaczył jak trzeba układać bielizne, no i powitanie tego kolesia z Video przez Ferdka w domu kultury z niesamowitą wiązanką słow pierwsza scena w sypialni też świetna, ogólem jeden z tych kultowych odcinków 10/10
I Ciebie to śmieszy? Tak? Cieszysz się tym podobnie jak autor przeróbki? Bo sądząc po tym, że to zamieściłeś i nie komentując tego negatywnie, bardzo Ci się to podoba Po co dałeś tego linka?
Więcej nie napiszę , bo musiałbym ostrzeżenie dostać...
A ja w dupie mam ostrzeżenie..... toż to trzeba być : Idiotą, Cwelem,kretynem,śmieciem, dupą z wąsami aby coś takiego zrobić oraz aby to rozsyłać? Jan Paweł II to był święty człowiek nie rozumię jak można się z niego naigrywać..... Nie poprostu brak słów .
Nawet nie odpisuj gościu bo Cię jeszcze bardziej zjadę..