w końcu się dowiedziałem, że to w tym odc. Halinka mówiła do Ferdka w kilku językach.
Kiedy to było
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
aaaa....ona zawsze cyni włoskim, ruskim, albo francuskim....oczywiście w podstawowych zwrotach
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Bardzo dobry odcinek. Ciekawy pomysł i mnóstwo śmiesznych tekstów, m. in. te zacytowane wyżej. Najlepsze było, jak Boczek mówił w telewizji, że miał iść z Ferdkiem ale nie poszedł bo miał bolesną obstrukcję. 7/10 (byłoby 8 gdyby nie kolorki i śmiechy).
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Rozbawiła mnie scenka jak Boczek z Paździochem szykowali się i wyruszali do marszu "Masz pan wszystko?!" "Boczek padł pod Sochaczewem..." 9/10
Odcinek podobny do tego co zrobili krainę miodem i mlekiem płynącą.
Żart Mariolki - jaka pidżama.
Boczek wypuszczał dźwięki
Pażdzioch lansujący się w mediach.
Potem jak obaj maszerowali - jaja na twardo, Sochaczew - jedynie to dobre było. Uratowali ten odcinek.
Halince znowu się pomyliło że gra w melodramacie a nie w komedii. Jak mnie to wnerwia.
Świetny odcinek. "Halinka w nocy to trzeba być w nieświadomości!" Najlepsze sceny: "Czy ma coś pan, panie Ferdku nam do powiedzenia? - Pocałujcie mnie wszyscy w d*&e. Albo scena gdy paździoch świruje pawiana w mediach. Ale i tak najlepszy koniec, aż się przestraszyłem jak zobaczyłem tego Ferdka z laską 9,5/10
Świetny odcinek, Polak potrafi, świetna scena była z pakowaniem się, dialog:
- Ale co ma nam pan do powiedzenia ?
- Pocałujcie mnie w dupę ( bez cenzury )
Ferdek - samotny wędrowiec, pażdzioch chciał rozdupcyć Belweder, ale się nie udało, '' Boczek padł pod Sochaczewem '', Ferdek o lasce i końcowy tekst:
- Ferdek, to ty ?
- Ja.
- Gdzieżeś się włuczył tyle czasu, co ?!
- Halinka, obeszłem cały kraj wzdłuż i wszerz i stwierdzam, że nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z moim wykształceniem.
Moja ocena 9/10.
_________________ Filozofia to dar i przekleństwo.
Śmieszny odcinek 9.5/10. Najlepsze były wymyślone opowieści w TV przez Boczka, Edzia i Paździocha, Ferdek w TV, Zakończenie jak się okazało że Ferdek szukał w całej Polsce roboty.
_________________ Pan jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wie.
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-01, 20:17
Kizior napisał/a:
Ale powód tytułowego marszu beznadziejny, nie raz kłócili się bardziej i Ferdek nie uciekał.
Zgadzam się. Mogli chociaż trochę ostrzej się pokłócić, wyglądałoby to jakoś bardziej wiarygodnie.
Odcinek rewelacyjny. Najlepsze były te wystąpienia Paździocha, Boczka i Edzia w TV.
Paździoch coś tam o przyjaźni, Boczek o obstrukcji. Myślałem, że pęknę ze śmiechu. A Edzio wyglądał jak jakiś menel.
Później też mocne, jak chcieli za nim ruszyć, by zrobić rozpierduchę pod sejmem.
9/10.
Nudny jak z flaki olejem odcinek chodź teksty były w nim dobre po za tym Ferdek zawsze mówił że wychodzi i nie wie kiedy wróci aż wreszcie obszedł całą Polskę nieporozumienie Jeden plus to te wszystkie opowieści kto mu to kazał i to podwyższa ocenę 5/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
Ostatnio zmieniony przez adam908 2012-04-09, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Nawet fajny najlepszy w tym odcinku był tekst Boczka pani Halinko pani mąż się odnalazł gdzie we telewizorze .Dobry był też tekst jak Paździoch gadał że Boczek już się zatrzymał jak się skończył zapas jaj na twardo .9/10.
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.