Bardzo dobry odcinek, a szczególnie podobała mi się końcówka - Ferdek założył sandały ojca Gaudentego i krzyczał na Halinkę, że wydawała pieniądze na gówno i coś tam mówił "co? I lecą przez okno telewizory?" (to tylko fragment), a tu wchodzi jakaś babka z pośredniaka i mówi, że Ferdek dostał pracę 10/10.
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Ciekawy odcinek Boczek oczywiście się nabrał na tanią podróbe.
Bo Boczek jest wogóle naiwny.....xD
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Jakichś specjalnie śmiesznych scen nie było, no może poza opowieścia Boczka, ze mu laczka w tramwaju wciagnęło , i reakcji Ferdka po nałozeniu sandałów, ale fajnie sie ogladało 7/10
Szczególnie tu uwydatnia się cecha, ktora prezentuje Ferdek - nie wierzy w zabobony ani rzeczy ktore przynosza szczescie. Śmieszne jak Boczek dodawal 30 + 8 to bedzie yyy yy 38.
Boczek najlepszy jak opowiadał, że mu sandała wciągnęło albo, że kupił po znajomości na bazarze 10/10!
_________________ Bieresz pan czy nie bieresz bo jak pan nie bieresz to ja biere.
Własnie, emitowany był przez polsat i podtrzymuje swoją ocenę. Nie było za dużo smiesznych tekstów, ale był KLIMAT. Dobre jak Ferdek przeinaczał ; Bonifacy i flegma. Dobry Boczek przejęty gdy mu tego laczka wciągnęło .
Kiedyś scenariusze to umieli pisać a teraz jakoś nie . Odcinek bardzo dobry .Najlepszy jak dla mnie koniec jak Ferdek dostał pracę 10/10
- A dlatego że pan źle na nią dupą siadasz o
hellcabber [Usunięty]
Wysłany: 2012-01-23, 21:53
bardzo dobry odcinek, głównie ze względu na kapitalnego Boczka, któremu same nieszczęścia się przytrafiały: a to kasy na buty nie miał (30 + 8 to będzie ..eee), a to w g..o wlazł, albo mu tramwaj laczka wciągnął - świetne było jak tą bosą stopę chował
sceptycyzm Ferdka na "sandały z koziej pały" też mi się podobał i laczki za 2 euro, w których już 3-ci sezon pogina
sam wygląd tych sandałów (plus obowiązkowe białe skarpety u Mariana) mnie rozbił
na minus ta babka na koniec - mogli trochę oryginalniejszy finał wymyślić i nieco dłużyzn
7,5/10
Ostatnio zmieniony przez hellcabber 2012-01-23, 21:55, w całości zmieniany 2 razy
no fajny fajny, ale to stary odcinek, a co by było dziś, gdyby powstał, a nie wtedy pewnie sandały świeciłyby. Podobało mi się jak w czipsach wygrał nagrodę, śmiesznie tak powiedział