Opis: Ferdek, Boczek, Paździoch i Edzio urządzają libację z dużą ilością alkoholu. Halina jest temu przeciwna, lecz z tradycją walczyć nie można...
A jak Wam się ten odcinek podobał? Wszyscy na okragło pili, nawet redaktor w tv i jego goście. A Ferdek, Paździoch i Boczek to nagminnie. Halinka potem Ferdka do fotela przywiązała, ale na koniec przyszła ferajna do Ferdka.
Jeden z moich ulubionych odcinków. Było bardzo dużo zabawnych scen, ale najbardziej podobała mi się ta gdzie u Boczka Ferdek chlał z Paździochem, który rzygał
_________________ No to cyk, jak powiedział budzik do zegarka.
Świetny odcinek, dobra była scena jak Halinka oglądała telewizję i był ten program co prowadzący i goście byli pijani .
Bardzo fajne były też piosenki śpiewane u Boczka w mieszkaniu, np. ''Jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce, póki wódka jest w butelce''
Odcinek jak dla mnie 9,5/10
_________________ Szanuj bliźniego swego...jak bliźniego swego
Panowie w TV byli obłędni xD.
I ten facet, który pod koniec wyskoczył z trumny
Albo: "Czy my coś jeszcze robimy?" *wiadomo co; przez ten serial zresztą wszystko mi się z TYM kojarzy*
Zdecydowanie duuuży plus, odcinek jeden z tych, które mogę oglądać raz po raz!
Ferdek: Panie Paździoch, co pan robisz? Panie Paździoch.
Boczek: Nie tutaj w mordę jeża. Panie Paździoch!
Ferdek: Panie Boczek kurde, leć pan po miednicę! Szybko! Panie Boczek leć pan!
Ta scena jest rozbrajająca.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Bardzo przyjemny odcinek, utrzymany w odpowiednim klimacie. Śmiesznych tekstów wiele nie było ale dominował humor sytuacyjny. Najlepsze zakończenie, jak ten zmarły co ożył pod koniec i podniósł się z trumny z flaszką w ręce. 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Najlepszy odcinek tego sezonu. Świetny klimat w dobrym humorze. Wszyscy łazili pijani i to mi się podobało. Program telewizyjny mnie rozwalił jak się wszyscy na siebie powywracali
Przyjemnie się ten odcinek ogląda taki radosny klimat Ferdka i sąsiadów. Dużo się uśmiałem przy tym odcinku. Fajne sceny jak w dali było słychać śpiewy Ferdka i spółki.
Po prostu świetny odcinek.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "