Ferdek na prośbę Paździocha wysyła go w paczce na Madagaskar. Halina zabiera Boczkowi psa Pimpusia, przeznaczonego na surówkę. Zarzuca wszystkim brak uczuć. Gdy Paździoch odnajduje się w nowym miejscu pobytu, Halina postanawia to zmienić.
Fajnie było jka przed wyjazdem Kiepskich Marian był taki fajny i Pimpuś też, a póżniej zrobił się alkoholikiem, a pies grożnym wilczurem
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Świetny odcinek. Mi dla odmiany najbardziej podobał się program z Włodzimierzem Nieczułym (Chabior). Dobry był też wygląd Paździocha po powrocie z Madagaskaru, oraz zakończenie. Sam pomysł na odcinek (wysłanie Paździocha) był rewelacyjny, a wykonanie równie dobre. Oceniam 9/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Świetny odcinek. W zasadzie co chwilę był jakiś śmieszny tekst czy sytuacja. Najlepsza była oczywiście parodia Najsłabszego Ogniwa i Halinka jako Kazia Szczuka. Dobre też było jak Boczek znalazł pieska a potem powiedział, że chce go zjeść i potem jak tragarze też powiedzieli, że Chińczycy takie jedzą na słodko-kwaśno w pięciu smakach. 9/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Świetna parodia "Najsłabszego ogniwa". Dziewczyny pokazują imię chłopaka, a po chwili on też . Śmieszne było także zakończenie i pijany Paździioch z dorosłym psem.
W tym odcinku pani Kipiel Sztuka pokazała swój talent aktorski naśladując Kazimierę Szczukę, uśmiałem się do łez oglądając ,,Najgłupsze ogniwo", super jej to wyszło.
Widzę, że dużej części użytkowników bardzo podoba się końcówka... Według mnie była ona relatywnie słaba, ale każdy lubi to, co chce =]
Najlepsza scena to ta, w której na początku Ferdek wyjawił Halince prawdę o wysłaniu Paździocha na Madagaskar, a później Paździochowa przyszła z pytaniem, czy "przypadkiem nie widzieli jej męża" =]
Generalnie bardzo fajny odcinek, jednak daję 8/10 ze względu na końcówkę.
"No cóż Waldku, okazałeś się jednak kretynem. Mówisz jak baran, wyglądasz jak baran, i myślisz jak baran. Wypierdzielaj z programu, i to w podskokach. A wy, dziwczyny, nie rechoczcie tak ochoczo, gdyż uważam was za tępe, ograniczone krówska, które tylko kompromitują naszą rasę kobiecą. Żygać mi się chce jak na was patrze." Halina parodiuje Kazie - mistrzostwo! xD
Ostatnio zmieniony przez kamiqii-k44 2011-04-09, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Wg mnie nudnawy odcinek.
Za dużo w nim bylo Halinki, a za malo ferdka. Ale "Najglupsze oginiwo" to zdecydowanie najlepszy program w kiepskich. Dobre bylo też jak boczek chcial zrobić potrawkę z psa. Czy też jak ferdek i boczek dostali 20 zl od paździocha.
4/10
_________________ Yoka do domu! Niech se rodzinki kręci ale nie Kiepskich!
ŚKOW!!!- PRZECZYTAŁEŚ? OCEN!
Ostatnio zmieniony przez Borysek 2011-05-21, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
"Najgłupsze ogniwo" genialne,Paździochowie,Boczek i Kiepscy na Madagaskarze to był genialny pomysł i niestety ta znieczulica społeczna to temat ciągle aktualny i obecny w naszym życiu i musi być 10/10.