Wysłany: 2010-02-23, 23:39 161 Balcyrewicz musi odejść...
Kiepscy i sąsiedzi narzekają na zły stan gospodarki polskiej, o który oskarżają polityka o nazwisku Balcyrewicz. Boczek, Waldek, Paździoch i Ferdek szykują manifestacje.
Akurat jeśli chodzi o odcinki polityczne, to ten był jednym z lepszych. Dobre było zakończenie, jak kradli klapki a na pytanie, czy chcą coś powiedzieć Paździoch odpowiedział "Tak, chcemy powiedzieć wszystkim, że Balcyrewicz musi odejść".
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Najlepsza scena to ta, kiedy Ferdek, Waldi., marian i Bpczek wychodzą z bejsbolami zrobić rozpierduchę i zostają ujęci przez policję
_________________ "Nie ważnie ile razy upadniesz, ważniejsze ile razy się podniesiesz!"
http://rzut-karny.bloog.pl/ <Sport bez ściemy!
Felieton:"15 lat temu..."
Zapraszam:)
Fajny z początku, dalej nudny. Dobre były teksty Paździocha:
* WAŁĘSAAA! Oddaj moje 100 milionów, złodzieju!,
* Zupę? Mam w d*&ie twoją zupę!
Odcinek generalnie niezły. 7/10
Dla mnie odcinek mistrzowski. Genialna była scena jak Paździoch biegał z giwerą po korytarzu i chciał zastrzelić Edzia. Albo jak pisali list:
Paździoch: "Dopisz pan jeszcze kur... mać i dodaj trzy wykrzykniki". "Balcyrewicz, ty chciwa łachudro". Moja ocena 9,5/10.
_________________ Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła
[URL=http://zakaz linkowania do nielegalnych kopii plików/Czak-Noris?b=1][/URL]
Nadal uważam, ze to niezły odcinek. Najlepsza była scena z pisaniem listu i końcówka. Generalnie całe to operowanie pustym sloganem bez wiedzy kim jest Balcyrewicz i dlaczego akurat on musi odejść było niezłe. 8/10
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Akurat kiedy było właśnie hasło na fali z Balcerowiczem. Ciekawe pokazanie tego, jak można z kogoś zrobić kozła ofiarnego, którego można o wszystko obwiniać. No i ta sceny kiedy wychodzą gangsta. Plus niezłe hasła. 4,75 na 6. Chyba mój ulubiony odcinek z 3 sezonu. Jakoś nie za bardzo mi on przypadł( sezon w sensie), ale i tak lepszy od 2.
Ostatnio zmieniony przez Theumel 2011-03-01, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Ja też uważam, że odcinek jest świetny, mimo, że o tematyce politycznej, jakoś mi to nie przeszkadzało. Najbardziej mi się podobało jak się przebrali w dresy A Walduś jak zawsze świetny!!
Ciekawie skrojony polityczny odcinek. Najlepsze sceny to pisanie listu i "prezentacja" gangu na korytarzu; także ciekawe dialogi (na czele z: "Dopisz pan "k... mać" i trzy wykrzykniki. I podpisz pan: Naród."). 8/10.
Edzio"Choć wygląda jak Wałesa ni ma sera ani mięsa".
Marian:"Chciwa łachudro" , "Za jaja i na latarnie" , "Bujasz się pan jak małpa w lesie" , "Najpierw praca potem sex".
Boczek:"Magiszcze".
Waldek:"Któren to on będzie z tych jednych ? On to je pól bidy".
Fajna piosenka Edzia i super Paździoch wyglądał w tych okularach przeciwsłonecznych z czerwonymi szkiełkami.10/10.