14 sezon ŚWK, chcemy czy nie ale już niedługo dobiegnie swego końca.
Istnieje duże prawdopodobieństwo nakręcenia 15-stej serii. Są na ten temat różne nieoficjalne informacje i liczne spekulacje fanów serialu.
Jaki dalszy los czeka naszych "znajomych" z kamienicy przy ulicy Ćwiartki 3, czy nadal będziemy mogli ich "podglądac" w swoich poczynaniach
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
W temacie podajemy także różne informacje dotyczące nakręcenia najnowszego sezonu.
Ostatnio zmieniony przez Dan-TuTenCham 2011-11-14, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Zagłosowałem na NIE, zresztą już od kilku sezonów jestem zwolennikiem zakończenia serialu. Widać, że odcinki są już kręcone na siłę, brakuje pomysłów, odcinki są wypełnione sztucznością, greenboksami i idiotycznymi filozofiami.
Zresztą, parę osób na tym forum twierdzi, że ta seria jest w miarę dobra. Więc oni też powinni być usatysfakcjonowani tym, że serial zakończy się na dość dobrym poziomie.
_________________ Mam nadzieję, że nigdy nie doczekam 393 odcinka ŚWK.
Zagłosuję na "tak", z małą nadzieją, a możę dużą, sam nie wiem, że ten serial choć w części stanie na nogi. Chociaż pod wodzą Yoki czarno to widzę, oj czarno.
Niech chociaż będzie poziom sprzed 13-go sezonu a już będzie lepiej niż w tej nieszczęśliwej 13-tce i obecnie
Zresztą, parę osób na tym forum twierdzi, że ta seria jest w miarę dobra.
Tylko nie pare, panie Paździochu, tylko nie parę Duzo osób uważa tą serię za znacznie lepszą od poprzednich, wydaje mi się, ze jesli 15 sezon bedzie taki dobry jak ten obecny, to Kiepscy nie są zagrożeni. TAK
_________________ Polski Fiat 126p FL [KCH 1701] - smak 90-tych lat
Ostatnio zmieniony przez david123lost 2011-11-14, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Kazik151 [Usunięty]
Wysłany: 2011-11-14, 21:08
Zagłosowałem na "jeszcze nie wiem", ponieważ to zależy od tego jaki poziom miałyby prezentować odcinki 15 sezonu. Gdyby wyglądały tak jak te z sezonu 13 to nie mam nic przeciwko. Jednak 14 sezon to poprostu jakieś kpiny. Jedynie dwa może trzy odcinki zasługują na miano komedii a reszta to jakieś gówno. Jeśli tak samo miałby wyglądać sezon 15 to mółwię stanowcze "nie" kręceniu takiej chały .
Zresztą, parę osób na tym forum twierdzi, że ta seria jest w miarę dobra.
Tylko nie pare, panie Paździochu, tylko nie parę Duzo osób uważa tą serię za znacznie lepszą od poprzednich, wydaje mi się, ze jesli 15 sezon bedzie taki dobry jak ten obecny, to Kiepscy nie są zagrożeni. TAK
Są gusta i guściki. Dla mnie Kiepscy zakończyli się na 12 sezonie. Reszta do dno i wodorosty, które zafundował nam "cudotwórca" nazywany "reżyserem" tego serialu. On uważa, ze jest ok, Wy to popieracie, on obrasta w piórka, cieszy batona do kamery i myśli, ze jest zaj#@iście, kręcąc dramaty i inne tragedie pod starym dobrym tytułem ŚWK
Zagłosowałem na TAK mimo że jestem wkurzony tym co dzieje się w sezonie 14. Po prostu lubię Kiepskich i jakoś mi to nie przeszkadza jak nakręcą serie 15, być może będzie lepsza od tej,czas pokaże.
_________________ "Ludzie ratunku Marian ma zawał ! "
Zagłosowałem na tak, ponieważ prawie wszystkie odcinki z 14 sezonu mi się podobają i mogę śmiało powiedzieć, że jeżeli odcinki w 15 serii będą takie jak teraz to jak najbardziej chcę nakręcenia nawet i 16 serii.
Musi być kontynuacja. Mimo tego że serial już tak nie daje czadu to jednak fajnie zobaczyć dalej tych aktorów w nowych odcinkach. Zresztą te odcinki są fajne i nie ma co narzekać . 15 seria, jak i 20 jak dla mnie musi być!
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara
Zagłosowałem na TAK z bardzo prostej przyczyny ciężko by tak się rozstawać już z Kiepskimi,codziennie se oglądam z 3,4 odcinki na IPLI-przywiązanie.
Wiadomo to już nie to samo co kiedyś ale ten sezon jeśli chodzi o gre aktorów - nie jest źle tylko ta muzyka i to może powoli pieprzyć następny sezon. Chyba ,że ktoś przemówi do rozsądku Panu Yoce i Panu Mirowskiego choć to będzie zapewne bardzo trudne.
Podsumowując: Mimo dużo minusów , jestem na TAK dla następnych sezonów ŚwK.
Ostatnio zmieniony przez zeezeewoo 2011-11-15, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-11-15, 16:08
Dałem TAK, mimo iż odcinki nie są dobre, są przeciętne to i tak chce by powstawały nowe.
Kiepscy to najlepszy serial komediowy i myśle iż no odcinki nie sa zbyt śmieszne to kilka razy można sie zaśmiać i kręcić to nadal. I tak sie długo trzyma ponad 10 lat wiec absolutnie na TAK, choćby nie wiem co!
Zagłosowałem na nie ponieważ i tak już nie mam nadziei na lepsze odcinki z tym reżyserem i z tymi scenarzystami.Moim skromnym zdaniem Kiepscy się dawno skończyli i nie ma co tego na siłę ciągnąć.
Ostatnio zmieniony przez Migda 2011-11-16, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Zagłosowałem na TAK. Wstyd się przyznać, ale zainteresowałem sie serialem jakoś w lutym tego roku. To od tego czasu zacząłem go oglądać od 1-ego odcinka i w sierpniu skończyłem na 352 Żal by mi teraz było, gdyby serial sie skonczył, a ja obejrzałem w całosci w tv tylko jeden sezon, czyli 14. Poza tym uwielbiam ten serial. Bez względu an to jakie będą odcinki, ja i tak bedę to oglądał. Chciałbym, aby było nawet i 30 sezonów. Po takim czasie byłoby widać wszystkie zmiany bohaterów w wyglądzie, jak i zachowaniu. Wyobrażacie sobie kiepskich za 20 lat? Ile my bysmy wtedy mieli... Ja 36, a bohaterowie serialu? Zapewne nie byłoby juz mendy Paździocha, ale Waldek, Jolaśka.... Około 50-60
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Zdecydowanie nie. Nie znosze tasiemców bez końca. Jednakże gdyby nadal produkował Pan Khamidov to jak najbardziej bym chciał - ten Pan miał poczucie humoru i bardzo dobre pomysły. Pan Yoka zanizył poziom serialu
Trudny wybór ale mimo wszystko jestem na tak. Najlepiej gdyby w 15 serii nie było Pupci (albo chociaż w minimalnym stopniu) i żeby było dużo więcej Waldka.
gafik3 mówisz o 16 wiesz tak sobie myślę że zależy od tego jak szybko to będą robić bo w sumie niektórzy aktorzy już nie są tacy młodzi i tak sądzę że gdyby (nie daj Boże) zmarło się panu Kotysowi czy Smoleniowi to byłby koniec ;/. Ale oby było wszystko git i jeszcze z kilka lat się pośmiejemy, no ale nic nie trwa wiecznie ;/
_________________ "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic robi."
"Religia to rodzaj duchowego alkoholu, w którym niewolnicy kapitału topią swoje człowieczeństwo i pragnienie lepszego życia." Włodzimierz Lenin Człowiekiem jezdem i muszę mieć na browara