Wysłany: 2012-02-22, 22:18
Czyli będą odcinki:
-o śmierci postaci z ulubionego serialu Kiepskich,
-o otrzymaniu przez Ferdka pracy,
-o nowym telewizorze (kinie?) Paździocha,
-o wyrzuceniu Ferdka z domu(?),
-o Euro 2012,
-o kapeluszu M.Jacksona,
-o akwarium,
-o konsoli do gier.
Trochę te nowe zdjęcia napawają optymizmem (uśmiechnięty Ferdek). Miejmy nadzieję, że sezon będzie dużo lepszy od 14-tego .
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-02-22, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Te wszystkie tematy można wykonać dobrze, jak i równie dobrze spieprzyć. Niestety, nie jestem tak optymistycznie nastawiony do 15 sezonu tak jak niektórzy. Byłem nastawiony na dobry poziom przy 13 sezonie, no i się zawiodłem. A 14 sezon uważam za tylko trochę lepszy od 13-ego. Wątpie żeby w 15 sezonie nastąpiła jakaś poprawa, szczególnie po tym, jak ATM obchodzi się z fanami z profilu na FB(wasza ulubienica Jolaśla, kasowanie wypowiedzi). I tak, Grabowski się starzeje, i to widać.
Wysłany: 2012-02-22, 22:42
Cytat:
polsky serial SWIAT WEDLUG KIEPSKICH je najlepsi serial ktory som pozeral .som slovak ale polsky som sa naucil len ked som pozeral tie vase serialy.su super.skoda ze pl stanice su kodovane.keby vysly na dvd , tak ich kupim vsetky.
A tu komentarz ze strony polsatu:
Cytat:
pekny den prajem vsetkym POLAKOM.serial je super,ale vadi my ze uz tam neni valdek. inac serial je perfektny kurdeeeeeeee.
Czyżby słowacki(?) fan serialu ? .
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-02-22, 22:47, w całości zmieniany 6 razy
Z fotek wynika że, napewno będzie mieszkanie paździocha, Ferdek się wyniesie z rzeczami, z mieszkania, i będą świętować EURO 2012. Czarno widze ten 15 sezon. Będzie dużo Jolaśki, i generalnie będzie kiepsko. Też chce kontynuacji serialu, ale nie w obecnej formie. Koniec serialu to ostateczność.
Yoka nie ma co wymyslec konkretnego to wciska nam samo badziewie. Jak nie 3/4 odcinka zasrana Jolaśka to inne pomieszczenia i greenboxy. Toż to czysta profanacja.
The Iceman napisał/a:
gafik3 napisał/a:
Ja mysle że ten sezon bedzie tak samo dobry jak 14
Oby nie. Ja, jak i zapewne większość fanów oczekujemy czegoś więcej.
Wszystko w temacie
Cytat:
I zacznie pisać "te nowe odcinki są do d..!!".
Rozj#@ałeś mnie Browar dla Ciebie.
Ja jak kilka osób tutaj jestem nastawiony negatywnie do 3 serii przygód Jolaśki. Przygotowany już jestem na najgorsze gówno.
Zwłaszcza, że Jolasi ma być jeszcze więcej
Kurcze nie mogą oni wreszcie zrobić normalnego odcinka, bez Jolasi, a z pomysłem na biznes Chociaż coś w stylu ciucholand, bo na coś w stylu pierwszych odcinków nie ma co liczyć
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
Wielkim fanem to nie, ale gdybym miał wybierać odcinki z Jolasia, a odcinki sprzed bez niej to wybrałbym te bez niej I bardzo bym, chciał i czekam na taki odcinek jak kiedyś, czyli biznesy, menda Paździoch i to na co najbardziej czekam czyli Ferdek i Waldek siedzący w fotelu przed telewizorem(Okił) i oglądających meczyka z browarkiem w ręku
_________________ "Udzielać się na forum to każdy jeden umie, ale robić to nie ma komu"
W odc. gdy Ferdek ma iść do pracy to to zdjęcie w chłodziarni nie jest w greenboxie ! Widać będzie mieszkanie Paździocha , którego dawno nie widziałem!
I najlepsze jest to , że będzie Edzio !!!
W odc. gdy Ferdek ma iść do pracy to to zdjęcie w chłodziarni nie jest w greenboxie ! Widać będzie mieszkanie Paździocha , którego dawno nie widziałem!
I najlepsze jest to , że będzie Edzio !!!
A skąd o tym wiesz,że będzie Edzio ?
Ostatnio zmieniony przez Piotrek2011 2012-02-23, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Czyli będą odcinki:
-o śmierci postaci z ulubionego serialu Kiepskich,
-o otrzymaniu przez Ferdka pracy,
-o nowym telewizorze (kinie?) Paździocha,
-o wyrzuceniu Ferdka z domu(?),
-o Euro 2012,
-o kapeluszu M.Jacksona,
-o akwarium,
-o konsoli do gier.
Zapomniałeś dodać odc. o wiosennych porządkach w kamienicy
No to gitara w takim razie,Edzio zawsze trzyma klase i podnosi poziom odcinków,podobnie była z Babką Rozalią,która gdy pojawiała się w odcinku to od razu było ciekawiej.Jestem zaintrygowany tym co Walduś będzie pokazywał Edziowi w swojej komórce,domyślam się,że pewnie jakieś zdjęcie.
Wysłany: 2012-02-23, 19:15
O! Znów nowe fotki. Nie ma co oceniać po zdjęciach, które swoją drogą spodobały mi się bardzo (szczególnie zdjęcie z Waldkiem i Edziem ).
Na tym jednym zdjęciu to Ferdek czyta książkę?
Cieszę się też z ubioru Waldka. W zapowiedziach ostatniego sezonu było mnóstwo fotek Waldka w tych pedalskich jeansach i koszuli, a teraz widzę, że nawet przy obiedzie siedzi w dresie.
Piotrek2011 napisał/a:
Jestem zaintrygowany tym co Walduś będzie pokazywał Edziowi w swojej komórce,domyślam się,że pewnie jakieś zdjęcie.
Pewnie jakieś świńskie fotki .
Ostatnio zmieniony przez Dawid Kiepski 2012-02-23, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-02-23, 21:25
Niedługo to w Kiepskich nie będzie można używać słów typu: "kibel".
Jak już pisałem, wydawało mi się, że plakietka do WC została ocenzurowana (myślałem, że został tylko napis "WC"). Teraz dokładnie widać, że do napisu "WC" został dopisany na nowo napis "TOALETA", a napis "kibel" zniknął bezpowrotnie.
O jezu, po co ten Waldek z tą Lolasią, bez nich te zdjęcia wyglądałby naprawdę nieźle! . Ferdek widać, że uśmiechnięty, cieszy mnie to bardzo. Nie wiem po co Edziu skoro i tak nie ma już sił żeby grać, a jak ma to wyglądac tak jak w 14 sezonie, że powie 2 słowa, to niech sobie odpuszczą. Niestety, ale gdyby nie Walduś i Lolasia te zdjęcia mogłyby być naprawdę dobre, a tak znowu dwie najgorsze postacie serialu... Gdzie Boczek?!!!!
_________________ "Nie wiem, jak odcinek mógł was nie śmieszyć, był na mniej więcej poziomie tego, który leciał przed nim... Mistrz podrobów." - użytkownik ruter o odcinku "czumunumlunga" [*]
Odc.381
Opis:Pewnego dnia Ferdek otrzymuje w prezencie od Badury grę komputerową. Na początku nie jest nią zbyt zainteresowany. Okazuje się, że wiele osób się nią pasjonuje. Ferdek wpada na pomysł, że gra może zastąpić Halinie upragnione rozrywki, których on nie jest stanie zorganizować.
_________________ "No to za Jagiełło, żeby nas nie pogięło" "Wierzył chłop w gusła, aż mu dupa uschła"